Max Verstappen a câștigat titlul mondial din Formula 1 în 2021, împiedicându-l astfel pe Lewis Hamilton să devină primul pilot din istorie cu 8 titluri. Parteneriatul dintre pilotul olandez și Red Bull devine din ce în ce mai puternic, iar ambițiile sunt de câștiga titlurile și în 2022.
Cu mai puțin de o lună înainte de startul sezonului, mass-media din Olanda a relatat faptul că Max Verstappen urmează să-și prelungească contractul cu Red Bull. În valoare de aproximativ 26,5 milioane de euro, noul acord ar urma să fie confirmat în următoarele săptămâni.
Marele Premiu al Spaniei
Christian Horner, convins că lupta dintre Verstappen și Leclerc se va da până în ultima etapă
IERI LA 16:24

Max Verstappen va semna un contract pe mai multe sezoane cu Red Bull

Red Bull este dornică să-i prelungească contractul lui Verstappen pe mai mulți ani, actualul fiind scadent în 2023. De asemenea, pilotul olandez nu-și imaginează pentru moment viitorul la o altă echipă decât Red Bull.
https://i.eurosport.com/2022/02/24/3326683.jpg
Potrivit ziarului olandez De Telegraaf, ambele părți urmează să anunțe un nou acord. Verstappen ar urma să câștige cu aproximativ 5 milioane de euro în plus pe sezon (în jur de 26,5 milioane de euro) plus bonusuri de performanță.
Sursa citată mai precizează că managerul lui Verstappen, Raymond Vermeulen, a mers să-l viziteze pe șeful Red Bull, Helmut Marko, la domiciliul din Graz, Austria, pentru a discuta despre noua înțelegere, care se așteaptă să fie oficializată în următoarele câteva săptămâni.
Verstappen și-a pregătit apărarea titlului săptămâna aceasta la testele de pre-sezon F1 de la Barcelona.
GP Miami
Wolff recunoaște impasul de la Mercedes după cursa din Miami: "Nu am mai avut această situație"
13/05/2022 LA 08:47
GP Miami
Verstappen, învingător la Miami, într-o cursă în care Ferrari a avut primele două locuri la start
08/05/2022 LA 21:25