Liderul clasamentului din Formula 1, olandezul Max Verstappen, a refuzat să mai apară în noul sezon al seriei produse de Netflix, Drive to Survive. Olandezul este nemulțumit de faptul că documentarul creează rivalități false și multă dramă artificială.
Drive to Survive este un documentar produs de Netflix din 2018 în care fanii Formula 1 au ocazia să vadă mai multe lucruri din spatele scenei, de la pregătirea piloților pentru un weekend de Grand Prix, până la interviuri și insight-uri care se vor a fi fără perdea.
Documentarul produs de Netflix a avut o popularitate foarte mare la nivel mondial, în special în Statele Unite ale Americii, acesta fiind și unul dintre scopurile producerii acestei serii, Formula 1 câștigând foarte mulți fani care au fost introduși în lumea sporturilor cu motor de Drive to Survive.
Formula 1
Revoluție majoră în conducerea Ferrari! Italienii anunță că Mattia Binotto își va prezenta demisa
25/11/2022 LA 11:23

Max Verstappen nu vrea să mai apară în Drive to Survive

În ciuda creșterii în popularitate a Formulei 1, Max Verstappen nu vrea să mai aibă vreo legătură cu această producție. Olandezul în vârstă de 24 de ani a declarat înaintea Marelui Premiu al Statelor Unite că Netflix promovează mai mult senzaționalul decât realitatea, iar documentarul este editat și produs într-un mod necinstit.
"Înțeleg că trebuie făcut pentru a crește popularitatea în America. Dar din punctul meu de vedere, ca pilot, nu îmi place să fac parte din așa ceva. Au creat câteva rivalități false care nu există în realitate. Așa că am decis să nu mai fac parte din documentar și să nu mai dau acele interviuri.
Nu sunt o persoană dramatică, vreau doar ca lucrurile să fie corecte. Problema e că de fiecare dată te vor pune în lumina pe care ei o vor, indiferent ce ai spune, vor face în așa fel încât să se potrivească cu povestea pe care vor să o spună", a declarat Max Verstappen înaintea Marelui Premiu al Statelor Unite.
În acest moment, Verstappen se află pe primul loc în clasament, cu 262,5 puncte, în timp ce Lewis Hamilton ocupă poziția a doua, cu 256,5 puncte. Următorul Grand Prix va avea loc în acest weekend, în Statele Unite ale Americii.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Formula 1
Formula 1 - 2023: program complet și favoriți
25/11/2022 LA 09:13
Formula 1
Daniel Ricciardo revine la Red Bull! Ce poziție va ocupa pilotul australian în 2023
23/11/2022 LA 14:27