Max Verstappen și Lewis Hamilton se vor lupta în mai puțin de o oră pentru titlul în Formula 1. Înaintea cursei de la Abu Dhabi, ultima din acest sezon, cei doi au dat declarații și au vorbit despre cum se simt înaintea cursei care va decide câștigătorul din acest sezon.

Verstappen vs Hamilton | Max Verstappen se așteaptă la o luptă strânsă

Max Verstappen este convins că astăzi se va da o luptă strânsă pentru titlul mondial. După calificările de ieri, Max Verstappen a declarat că nu intenționa să înceapă cursa cu pneuri soft, ci cu pneuri medii, dar nu consideră acest lucru o mare problemă înaintea cursei.
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
17/01/2022 LA 14:55
"E grozav să vezi toți fanii la circuit, mai ales că este ultima cursă, dar este întotdeauna să ai susținerea lor. Mă simt bine, să vedem cum vor fi pneurile în cursă, cred că vor fi decente. O mulțime de lucruri se pot întâmpla în timpul cursei, cu strategia la fel. Sper că vor fi pneurile potrivite pentru start.
Startul este important, dar la fel este și restul cursei. O mulțime de lucruri se pot întâmpla și chiar mă aștept la o luptă strânsă. Abia aștept", a spus Max Verstappen înaintea cursei.

Verstappen vs Hamilton | Lewis Hamilton are încredere în strategia de astăzi

Lewis Hamilton, de 7 ori campion mondial, la egalitate cu Michael Schumacher, a declarat înaintea cursei de astăzi că se simte pregătit pentru lupta de astăzi. Pilotul englez a declarat că nu știe câte opriri va avea strategia de astăzi, dar are încredere deplină în echipa sa.
"Am dat totul ca să mă pregătesc pentru această cursă. Fac ce îmi place să fac cel mai mult, voi încerca să fiu eu pe circuit și să mă folosesc de situațiile din jurul meu, cu cele mai bune intenții și cea mai bună energie pe care o am pentru a da tot.
Nu știm ce strategie va fi, dacă va fi un stop sau cu două. Vom vedea. Cu siguranță am făcut o treabă bună ieri cu pneurile medii în Q2, dar trebuie să vedem cum va funcționa. Eu cred că este cea mai bună strategie, am încredere deplină în echipa mea. Vom da tot ce avem azi", a spus Lewis Hamilton.
Eurosport vă ține la curent cu toate detaliile dinaintea și din timpul ultimei etape a sezonului de Formula 1 de la Abu Dhabi! Toate informațiile sunt aici.
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
14/01/2022 LA 11:43