Ricciardo, care are contract cu McLaren până la finele anului 2023, a postat un mesaj pe Twitter în care anunţă că îşi va onora angajamentul său: ''Au existat multe zvonuri privind viitorul meu în Formula 1, dar vreau să auziţi de la mine. Sunt angajat cu McLaren până la sfârşitul anului viitor şi nu voi părăsi acest sport. Îmi dau seama că nu a fost întotdeauna uşor, dar cui îi plac lucrurile uşoare? Lucrez din greu cu echipa pentru a progresa şi a duce maşina acolo unde merită. Este ceea ce îmi doresc întotdeauna mai presus de orice''.
Daniel Ricciardo ocupă locul 12 cu 17 puncte în clasamentul piloţilor acest sezon, după 11 curse, în timp ce coechipierul său, britanicul Lando Norris, este al şaptelea cu 64 puncte.

Alex Palou, la McLaren din 2023

Formula 1
Când se va retrage Alonso din Formula 1? Un fost campion mondial a oferit o predicție interesantă
IERI LA 13:57
Pilotul spaniol Alex Palou, campion IndyCar în 2021, va concura pentru echipa McLaren din Formula 1 în 2023, a anunţat echipa britanică, în cadrul programului său de testare alături de Pato O'Ward şi Colton Herta, informează agenţia EFE.
Palou, în vârstă de 25 de ani, a devenit primul pilot spaniol care a câştigat campionatul NTT IndyCar series, câştigând trei curse şi obţinând opt clasări pe podium în 2021.
"Am spus mereu că ne dorim cele mai bune talente la McLaren şi suntem încântaţi să-l putem include pe Alex pe această listă", a spus ceo-ul McLaren, Zak Brown.
Sursa: Agerpres
Formula 1
Fostul director sportiv de la Ferrari știe care sunt problemele echipei italiene. Declarația făcută
IERI LA 11:40
Formula 1
Lewis Hamilton încă se gândește la episodul Abu Dhabi: "Cele mai mari temeri s-au adeverit"
IERI LA 09:54