Declarațiile lui Brown vin după ce directorul Ferrari, Mattia Binotto, a declarat joi că ”acum nu este momentul să se reacționeze în grabă” privind viitorul acestui sport. Echipele din F1 au căzut de acord privind o limitare a bugetelor de 120 de milioane de euro pe echipă care ar urma să intre în vigoare sezonul viitor. McLaren și alte echipe vor o scădere până la 100 de milioane de euro, lucru cu care Ferrari nu este de acord.
Vorbind în fața reporterilor într-o conferință pe Zoom, Brown a afirmat: ”Nu mai am cuvinte. Cred că cu toții recunoaștem că aceasta este cea mai gravă criză din epoca modernă. Țări întregi sunt închise, industrii întregi. Să nu ne grăbim pentru a gestiona o astfel de situație, cred că este o greșeală gravă”.
„Cred că ei sunt în negare și cred că putem observa că orice prim-ministru, președinte sau CEO din lume acționează în grabă pentru a gestiona această situație. Să tragem de timp cred că este o greșeală mare”, a continuat el.
Formula 1
Red Bull, atac către Mercedes: "Au făcut un show mediatic să pară că Hamilton a fost rănit"
15/09/2021 LA 14:02
Brown l-a criticat pe Binotto și din cauza unui acord privat cu FIA în urma unei investigații privind motoarele echipei, după ce Binotto a declarat că Ferrari are datoria etică de a proteja locurile de muncă ale angajaților.
”În ceea ce privește etica, cred că ar fi grozav dacă Mattia ne-ar spune și nouă detaliile din spatele acelui acord secret la care au ajuns”, a afirmat Brown.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Lewis Hamilton, mândru de decizia stewarzilor de a îl penaliza pe Max Verstappen
13/09/2021 LA 12:29
Formula 1
Ricciardo, victorie la Monza! Verstappen și Hamilton s-au acroșat violent și au abandonat
12/09/2021 LA 15:05