Iată comunicatul echipei:
”McLaren Racing a confirmat în această seară la Melbourne că s-a retras de la Australian Grand Prix după ce un membru al echipei a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acest membru a fost testat iar apoi a intrat în autoizolare imediat ce au apărut simptomele și va fi acum tratat de autoritățile medicale locale. Echipa era pregătită pentru acest scenariu și își susține angajații care acum vor intra într-o perioadă de carantină. Echipa cooperează cu autoritățile relevante pentru a-i ajuta în investigații”.

Hamilton, șocat că Formula 1 nu va fi suspendată: "Pentru unii, banii sunt cei mai importanți"

Formula 1
Șapte echipe din Formula 1 ar putea rata ultimele patru curse ale sezonului!
ACUM 17 ORE
După ce majoritatea sporturilor au fost lovite grav de amenințarea coronavirusului, situația devine critică și în Formula 1. Opt persoane din staff-urile echipelor se află în acest moment în auto-izolare, fiind suspecte cu Covid-19. Rezultatele testelor vor fi anunțate în următoarele zile.
Lewis Hamilton, de 6 ori campion mondial în Formula 1, este de părere că Grand Prix-ul din Australia ar trebui amânat. Mai mult, britanicul dă vină pe organizatori pentru o posibilă răspândire a virusului Covid-19 printre spectatorii care vor urmări cursa de la Melbourne.
"Sunt extrem de surprins că suntem cu toții aici. Este grozav că avem parte de curse, dar în același timp este șocant până și faptul că ne aflăm aici, în sala de conferințe. De asemenea, există foarte mulți fani care vor veni aici încă de astăzi. Se pare că o parte a lumii reacționează mai greu la această epidemie. Am văzut de dimineață măsurile de urgență luate de Statele Unite: vor anula zborurile dinspre Europa și vor suspenda campionatul NBA. În ciuda acestor măsuri drastice anunțate de unele țări, campionatul de Formula 1 continuă să se desfășoare.", a spus Hamilton.

Măsuri drastice luate în sportul mondial

Mai multe evenimente sportive au fost amânate în ultimele zile, din cauza epidemiei de Covid-19. Chiar în această dimineață organizatorii pe o perioadă nedeterminată. Tot astăzi, presa internațională a anunțat că există șanse mari ca
În Serie A, alt campionat puternic din Europa, a fost amânat până în aprilie, în timp ce mai multe meciuri din Champions League și Europa League au fost amânate sau s-au desfășurat fără spectatori. Mai mult, în campionatele Germania și Italia au fost confirmate deja primele cazuri de Covid-19: și
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Marele Premiu al Spaniei
Weekend perfect pentru Max Verstappen și Red Bull în MP al Spaniei. Coșmar pentru Ferrari
22/05/2022 LA 14:56
Marele Premiu al Spaniei
Charles Leclerc, rezultat istoric în calificările Marelui Premiu al Spaniei
21/05/2022 LA 15:10