Piloții Mercedes au profitat de greșelile în lanț ale celor de la Ferrari și au ajuns pe podium cu ușurință. Charles Leclerc a forțat și a intrat în parapet, în timp ce Carlos Sainz a fost chemat la boxe într-un moment nepotrivit pentru a-și ispăși pedeapsa de cinci secunde.
Wolff a vorbit într-un mod pragmatic despre prestația echipei sale și este conștient că norocul i-a ajutat pe Hamilton și Russell să urce pe podium.
"Cred că locurile doi și trei sunt incredibile, sunt două locuri pe podium și sunt cele mai multe puncte [de până acum]. Este încurajator că am putut obține acest rezultat duminică, dar încă este dificil să preconizăm [pe ce loc am termina] dacă toată lumea încheie cursa.
Formula 1
Mark Webber, despre rivalitatea sa cu Vettel de la Red Bull. Ce a spus despre luptele la titlu
ACUM 6 ORE
Știți, am avut ritmul să ne luptăm cu Perez, dar Leclerc a derapat, iar Sainz a început de la coada grilei. Cred că pur și simplu ne lipsește performanța pe un singur tur și ne lipsește performanța în fazele inițiale ale pregătirii, deci este ceva de înțeles și nu există o soluție magică salvatoare, dar sunt câteva subiecte în discuție.
Locul al doilea și al treilea reprezintă un rezultat bun, dar trebuie să ne dăm seama cum să câștigăm și încă există o diferență [față de Red Bull și Ferrari]", a declarat șeful austriac, citat de site-ul oficial Formula 1.

Hamilton și Russell, lăudați de Wolff

Conducătorul echipei din Germania a ținut să laude nu doar peformanța echipei, dar și prestațiile celor doi piloți. Wolff consideră că atât Hamilton, cât și Russell, scot mai mult decât este posibil din monopostul Mercedes, iar acesta este un motiv de laudă.
"Cred că vedeți un septuplu campion mondial într-o mașină care nu este îndeajuns de bună pentru un titlu mondial la momentul actual. Forțează foarte mult și maximizează tot din mașină și livrează cu brio.
Evident, amândoi sunt mai buni decât monopostul la momentul actual. Atitudinea este foarte bună și asta a crescut în el [Hamilton] în ultimii ani și este evident unul dintre cei mai importanți factori, că avem un septuplu campion mondial și un pilot de perspectivă [Russell] și lucrează bine împreună."
Mercedes are ocazia să repete performanța de pe Paul Ricard pe Hungaroring în acest weekend, când are loc Marele Premiu al Ungariei, în weekend-ul 29-31 iulie.
Formula 1
Sainz știe cum Ferrari încă poate câștiga lupta cu Red Bull. Declarația pilotului spaniol
IERI LA 13:46
Formula 1
Oscar Piastri neagă semnarea unui contract cu Alpine pentru 2023! Ce a anunțat pilotul australian
02/08/2022 LA 17:39