Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Verstappen, pesimist înainte de cursa din Mexic! "Ar trebui să fim mulțumiți dacă prindem podiumul!"

Cosmin Cioboata

Publicat 21/10/2019 la 17:10 GMT+3

Max Verstappen a câștigat ultimele două ediții de la Grand Prix-ul din Mexic, dar nu are așteptări prea mari în privința cursei de duminică (21:10).

Max Verstappen

Credit imagine: Getty Images

Pilotul celor de la Red Bull Racing a reușit două victorii în actualul sezon de Formula 1, pe circuitele din Austria și Germania. Verstappen ocupă poziția a patra în clasamentul piloților, la o diferență de nouă puncte în spatele lui Charles Leclerc.
Pilotul de 22 de ani a declarat pentru Motorsport.com că nu este foarte optimist înainte de cursa din Mexic:
Cu siguranță am făcut curse foarte bune în ultimii doi ani, dar acum trebuoe să fim realiști! Nivelul nostru din acest sezon este mult mai scăzut, în special din punct de vedere al mașinii. Nu mă aștept să repetăm performanța din anii precedenți, mai ales când mă uit la cei de la Ferrari, care se descurcă excelent pe drum drept. Ar trebui să fim mulțumiți dacă terminăm pe podium!
Max Verstappen
Întrebat ce așteptări are de la ultimele etape din actualul sezon de Formula 1, Max a răspuns că își dorește să se apropie cât mai mult de podium:
Nu cred că ne-a mai rămas vreun circuit unde să putem câștiga. Maximum pe care îl putem obține ar fi să încheiem fiecare weekend aproape de podium. Momentan atât ne permitem!
Valtteri Bottas a câștigat ultima cursă din acest sezon și a asigurat al șaselea titlu de campioană consecutiv pentru Mercedes. Cu victoria din Japonia, constructorul german a depășit recordul celor de la Ferrari, care obținuseră cinci titluri la rând în perioada 2000-2004. Mai rămâne de văzut care dintre piloții Mercedes va fi încoronat campion la finalul sezonului. Cu siguranță, Hamilton pornește ca favorit în obținerea celui de-al șaselea său titlu, după ce a reușit nouă victorii de-a lungul anului.
Max Verstappen

Programul cursei din Mexico City:

  • Antrenament 1 (25 octombrie, ora 18:00)
  • Antrenament 2 (25 octombrie, ora 22:00)
  • Antrenament 3 (26 octombrie, ora 18:00)
  • Calificări (26 octombrie, ora 21:00)
  • Cursa (27 octombrie, ora 21:10)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo