Mick Schumacher a părăsit spitalul, însă nu va lua startul duminică în acest Mare Premiu.
La întoarcerea în hotelul său, Schumacher a postat pe Instagram: "Bună tuturor, voiam doar să vă spun că sunt bine. Vă mulţumesc pentru mesajele voastre frumoase. Maşina a fost super, vom reveni mai puternici."
Marele Premiu al Marii Britanii
MP al Marii Britanii | Sainz, prima victorie a carierei! Ferrari a greșit strategia cu Leclerc
ACUM 17 ORE
"Schumacher a fost dus la centrul medical după un accident grav la virajul 12 în timpul celei de-a doua părţi a calificărilor (Q2). După ce o examinare iniţială a evidenţiat că nu există răni, Schumacher a fost transferat la Spitalul Militar Regele Fahd din Jeddah pentru verificări de precauţie. Echipa a luat, aşadar, decizia de a participa la Marele Premiu al Arabiei Saudite cu un singur pilot, Kevin Magnussen", a indicat Haas într-un comunicat.
Pilotul german, în vârstă de 23 de ani, ar fi trebuit să plece de pe poziţia a 14-a a grilei de start a MP care va începe la 20:00, ora României.
Schumacher, aflat şa al doilea sezon în F1, a pierdut controlul asupra maşinii sale Haas său într-o serie de viraje rapide şi a lovit cu mare viteză zidul de la marginea pistei, dislocându-şi monopostul.
El este fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher, victima unui grav accident de schi în 2013 şi care de atunci nu a mai fost văzut în public.
Sursa: Agerpres
Marele Premiu al Marii Britanii
Carlos Sainz, primul pole-position al carierei! Ibericul, cel mai bun în calificări, la Silverstone
IERI LA 15:44
Marele Premiu al Marii Britanii
Max Verstappen a tras un semnal de alarmă înainte de Silverstone! Ce îl îngrijorează pe olandez
IERI LA 09:39