UPDATE | În mod incredibil, Mick Schumacher e aproape intact. O veste excepțională, judecând după cât de dur a părut accidentul.
Regizorii transmisiei au arătat chiar imagini de la boxele echipei Haas, acolo unde micul Schumi era în picioare și comunica cu cei din staff.
Marele Premiu al Principatului Monaco
Charles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu al Principatului Monaco
ACUM 19 ORE
Există chiar posibilitatea ca el să ia mâine startul, în cursa propriu-zisă, dar trebuie să așteptăm să se confirme această variantă, după investigațiile suplimentare pe care le va efectua la spital.
Știrea inițială

Mick Schumacher, accident teribil în Formula 1

La al doilea său sezon din Formula 1, fiul legendarului Michael Schumacher a suferit un accident groaznic. În Q2, germanul a pierdut controlul monopostului Haas, după o curbă, și s-a izbit cu putere în parapet.
Conform primelor estimări, neamțul avea peste 250 de kilometri/h. Organizatorii au mutat imediat camerele, semn că e posibil ca pilotul să fi suferit răni severe.

Mick Schumacher, în afara unui pericol iminent

Din fericire, șocul provocat de imagini nu a fost dublat de răni severe pentru Mick. Acesta a fost transportat imediat la centrul medical din interiorul circuitului de la Jeddah.
Echipa sa, Haas, a confirmat deja că germanul este conștient și că primele teste nu au relevat probleme grave. Totuși, s-a luat decizia ca el să fie transportat la un spital, pentru a i se face o serie de noi teste și analize, astfel încât să se excludă orice posibilă problemă nedepistată inițial.
Sky Germania a confirmat că starea lui Schumacher este una bună, jurnaliștii sursei citate reușind chiar să stea de vorbă cu mama sa, Corinna Schumacher. Aceasta a dezvăluit că Mick e în afara oricărui pericol, dar că s-a luat decizia ca acesta să fie transportat cu un elicopter la spital, pentru investigații suplimentare.
Calificările din Marele Premiu al Arabiei Saudite au fost întrerupte preț de peste 20 de minute, astfel încât rămășițele mașinii distruse să fie îndepărtate.
Marele Premiu al Principatului Monaco
Charles Leclerc este "on fire" pe teren propriu. A dominat prima zi de antrenamente la Monaco
IERI LA 17:30
Formula 1
Charles Leclerc, cel mai rapid în primele antrenamente la Monte Carlo
IERI LA 14:32