Charles Leclerc a vorbit despre momentul în care l-a întâlnit pe Michael Schumacher pe vremea când conducea kart-uri. Actualul pilot al celor de la Ferrari este considerat unul dintre cei mai talentați piloți din circuit, văzut ca un viitor campion mondial în F1.
Talentul lui Leclerc, cel care l-a avut naș pe regretatul Jules Bianchi, a fost evident încă de când era copil și se duela cu alți piloți deveniți la rândul lor cunoscuți, precum Pierre Gasly, pilotul AlphaTauri.

Momentul în care l-a întâlnit pe Michael Schumacher

Sporturi cu Motor
Spectacolul se mută la Silverstone! The Race All-Star este astăzi pe Eurosport.ro
17/04/2020 LA 06:31
Reușitele lui Leclerc când concura în karting i-au permis să întâlnească ocazional piloți din Formula 1. Iar Leclerc a dezvăluit că a avut ocazia să-l cunoască și pe Michael Schumacher, legenda celor de la Ferrari cu 7 titluri mondiale în palmares, 5 dintre ele fiind obținute alături de constructorul italian.
Eu făceam teste pe pista de karting, Michael făcea teste pe pista de F1. Ne-a dat autografe, a vorbit cu noi puțin înainte să meargă la boxe. Un moment special. Nu am crezut niciodată că voi fi pilotul echipei la care era el atunci
Leclerc nu și-a ascuns nicio clipă admirația pentru Michael Schumacher. Într-un interviu recent el mărturisea că Schumacher era modelul său.
Eroul de la Ferrari pentru mine și cred că pentru mulți oameni a fost Michael. Eram tânăr când el câștiga dar era impresionat și la acel moment mă uitam mereu la Formula 1, mai ales la Ferrari, iar Michael era cel pe care îl urmăream
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Max Verstappen va avea un nou coleg la Red Bull! "Va veni, chiar dacă nu a semnat încă"
19/11/2022 LA 13:47
Formula 1
Hamilton l-a felicitat pe Verstappen după recordul de victorii într-un sezon! Reacția britanicului
11/11/2022 LA 12:25