O ieşire în decor al lui Latifi (Williams) a provocat intervenţia maşinii de securitate în ultimele tururi ale cursei, ceea ce a facilitat ca în ultimul tur, Verstappen (Red Bull) să-l depăşească pe Hamilton, cu câteva viraje înainte de sosire, olandezul devenind astfel campion mondial.
Latifi, 26 ani, a fost ţinta a numeroase insulte pe reţelele de socializare în urma cursei din Emiratele Arabe Unite, ceea ce l-a determinat să apeleze la gărzi de corp în timpul unei vizite la Londra, unde a petrecut sărbătorile de iarnă alături de partenera sa Sandra Dziwiszek.
"Poate că asta pare o prostie pentru unii, dar dacă reflectezi nu poţi să ştii dacă oamenii sunt serioşi sau nu. E nevoie doar de un fan beat la aeroport sau să dai peste cineva într-o dispoziţie proastă care a luat o substanţă sau de cineva cu idei foarte fixe. E suficient o persoană dintr-un milion. Trebuie să iei în serios ameninţările, pentru că nu ştii niciodată ce se poate întâmpla şi este o realitate tristă că trăim într-o lume ca asta, în care există ameninţări cu moartea ceea ce depăşeşte orice este tolarabil", a declarat Latifi, marţi, la prezentarea monopostului Williams pentru sezonul 2022 de Formula 1.
Marele Premiu al Principatului Monaco
Lewis Hamilton ar putea primi interzis să concureze la Monte Carlo! Ultimatumul primit de britanic
IERI LA 11:04
Pilotul canadian a adăugat că a primit mesaje de susţinere de la septuplul campion mondial Lewis Hamilton şi de la alţi membri ai echipei Mercedes, care furnizează motoare monoposturilor Williams.
Sursa: Agerpres
Formula 1
F1 Spania | Prezentarea Marelui Premiu de la Barcelona
20/05/2022 LA 18:36
GP Miami
Wolff recunoaște impasul de la Mercedes după cursa din Miami: "Nu am mai avut această situație"
13/05/2022 LA 08:47