Pe 15 septembrie, Netflix va lansa un documentar despre Michael Schumacher, marele pilot german care a cucerit șapte titluri în Formula 1. După ce ani de zile, familia lui Schumacher nu a dat foarte multe detalii despre starea de sănătate a fostului pilot, care a fost victima unui grav accident de schi în decembrie 2013, familia acestuia a vorbit pentru prima oară pe larg despre cum se simte fostul campion.
https://i.eurosport.com/2021/09/09/3215819.png

Corrina Schumacher: "În fiecare zi ne este dor de el"

Formula 1
Max Verstappen: "Ai nevoie și de puțin noroc pentru a câștiga 7-8 titluri mondiale"
IERI LA 16:48
"Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere
Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael", a spus Corrina Schumacher în documentarul care va fi lanasat în această lună.
În 2020, Mick Schumacher, fiul lui Michael, a devenit campion în Formula 2. Anul acesta, Mick și-a făcut debutul în Formula 1, în cadrul echipei americane Haas. În acest documentar, Mick a vorbit și el despre tatăl lui:
"Cred că eu și tata ne-am înțelegem altfel acum, doar pentru simplul fapt că vorbim o limbă similară, cea a sporturilor cu motor. Și am fi vorbit cu siguranță foarte mult despre ce fac. Acolo este capul meu de cele mai multe ori, îmi imaginez că ar fi foarte tare. Aș da totul pentru asta", a spus Mick Schumacher.
Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident la schi, atunci când s-a lovit cu capul de o piatră. Timp de șase luni, fostul campion din Formula 1 a fost ținut în comă, iar de atunci se află într-un proces de recuperare. De-a lungul ultimilor ani, starea sa de sănătate nu a progresat foarte mult, iar familia nu a oferit foarte multe detalii despre cum se simte fostul campion.
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
17/01/2022 LA 14:55
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42