Fernando Alonso și Mick Schumacher au vorbit despre sezonul 2022 de Formula 1. Pilotul spaniol care a semnat în 2021 cu Alpine a decis să mai rămână cel puțin un an pe circuit și s-a arătat încrezător în șansele sale de a obține rezultate foarte bune.
Alonso mizează pe experiența acumulată de-a lungul carierei și este convins că are un avantaj și în ceea ce privește utilizarea pneurilor de 18 inch, pe care le cunoaște din sezonul 2018/19.
"Știu toate circuitele. Toată lumea testează pneurile pe 18 inchi acum, dar eu le știu foarte bine din WEC, au exact același comportament. Dacă pentru ceilalți piloți este prima dată când experimentează asta, pentru mine este a doua sau chiar a treia oară. E un lucru bun.
Formula 1
Cât de mult seamănă Mick Schumacher cu tatăl său. "Este impresionant!" Dezvăluirile lui Magnussen
27/04/2022 LA 13:09
Mă simt bine la vârsta mea. Sincer, cred că reprezintă un avantaj. În acest moment, vreau să-mi dedic viața pentru F1. Văd numai avantaje", a spus sportivul în vârstă de 40 de ani, potrivit Essentially Sports.
Citește și:

Mick Schumacher, optimist înainte de noul sezon de Formula 1

Și Mick Schumacher este încrezător înainte de startul noului sezon de Formula 1. Germanul în vârstă de 22 de ani a vorbit pentru AutoSport despre progresele pe care le-a făcut alături de echipa sa și a spus că speră ca rezultatele să se vadă pe circuit, încă din prima cursă a stagiunii.
"Dezvoltarea monopostului decurge într-un mod pozitiv, sunt sigur de asta. Semnele sunt bune, din ce am auzit și am văzut personal. Astfel, bineînțeles că am mari așteptări de la 2022, sper ca tot progresul să fie confirmat pe circuit în sezonul viitor.
Lucrez și eu alături de echipă pentru că îmi place să fac asta, întotdeauna am fost pasionat să aflu cum funcționează lucrurile în Formula 1, mai ales în dezvoltarea unui monopost", a declarat Mick Schumacher pentru Autosport.
Noul sezon de Formula 1 debutează peste aproximativ două luni, prima cursă fiind programată în Bahrain, între 18-20 martie.
Formula 1
Hamilton, șanse mici să se impună în acest sezon de Formula 1! Cine sunt favoriții bookmaker-ilor
12/04/2022 LA 10:31
Marele Premiu al Australiei
Liveblog Marele Premiu al Australiei | Leclerc câștigă la Melbourne. Hamilton, depășit de Russell
10/04/2022 LA 04:34