Conform grandprix, Flavio Briatore a povestit prin ce momente a trecut în decembrie şi că doctorii nu puteau să descopere ce afecţiuni avea italianul în vârstă de 69 de ani.
"Am fost bolnav în decembrie. Am avut febră foarte mare, dureri în plămâni şi dificultăţi respiratorii. Au durat aceste simptome câteva zile bune. Doctorul meu nu a ştiut ce se întâmplă. Mi-au făcut radiografii şi arătau că am o umbră pe plămâni. După ce virusul a izbucnit în Italia, medicul mi-a spus că am avut coronavirus. Din fericire, m-am recuperat", a spus Briatore.
Flavio Briatore crede că statele din întreaga lume au făcut multe greşeli ceea ce au dus la situaţia actuală şi anume pandemia de coronavirus.
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
17/01/2022 LA 14:55
"Toată lumea a subestimat virusul şi nimeni nu l-a luat în considerare. Îmi aduc aminte că erau câte două zboruri pe zi de la Milano până în Wuhan", a concluzionat Flavio Briatore.
Italia este cea mai afectată țară din Europa din punct de vedere al coronavirusului. Până miercuri seară, autoritățile raportaseră 74.386 de cazuri de COVID-19, 7503 persoane pierzându-și viața.

Când va începe noul sezon de Formula 1

Grand Prix-ul Azerbaidjanului a devenit a 8-a cursă suspendată din cauza coronavirusului.
Cursa era programată pe 7 iunie, însă organizatorii din Azerbaidjan au anunțat că pandemia le-a dat planurile peste cap, motiv pentru care cursa va fi amânată.
"După mai multe discuții cu oficialii Formula 1, FIA și Guvernul Republicii Azerbaidjanului, s-a luat decizia ca Grand Prix-ul de pe 7 iunie să fie suspendat, din cauza pandemiei de Covid-19. Hotărârea a fost luată de autoritățile locale, care au urmat sfatul experților", este comunicatul emis de Baku City Circuit.
Așadar, debutul noului sezon se va amâna, cel mai probabil, pentru data de 14 iunie, atunci când va avea loc Grand Prix-ul Canadei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
14/01/2022 LA 11:43