Piloții din Formula 1 au s-au unit și au transmis un mesaj pentru oamenii din Ucraina. Aflați în Bahrain, acolo unde are loc ultima rundă de teste, înainte debutului noului sezon, piloții au făcut o fotografie în care purtau tricouri cu mesajul "NO WAR", alături de un banner cu același mesaj și de steagul Ucrainei.
Unul dintre absenți a fost Lewis Hamilton, cel care a anunțat pe contul său de Instagram că își cere că a ratat acest moment, deoarece avionul său spre Bahrain a avut întârziere. Septuplul campion mondial a distribuit însă fotografia și a scris: "Mă bucur să văd că sportul nostru se unește în acest mod".
Formula 1
Șapte echipe din Formula 1 ar putea rata ultimele patru curse ale sezonului!
ACUM O ORĂ
Un alt absent a fost Kevin Magnussen, cel care a revenit la Haas. Echipa americană a anunțat miercuri seară că Magnussen este noul pilot al echipei, danezul fiind cel care va pilota monopostul Haas în locul pilotului rus, Nikita Mazepin, cel căruia i s-a reziliat contractul, în urma invaziei Rusiei în Ucraina.
Citește și:

Ferrari a donat 1 milion de euro pentru Ucraina

Marele Premiu al Rusiei din acest an, care ar fi trebuit să se desfășoare în luna septembrie, a fost anulat, iar contractul cu organizatorii din Rusia a fost reziliat. Din 2014, Marele Premiu al Rusiei se desfășura la Sochi, iar din 2023 urma să se mute la St. Petersburg.
De asemenea, în cursul zilei de marți, echipa Ferrari a confirmat faptul că va dona Ucrainei suma de 1 milion de euro.
În perioada 10-12 martie va avea loc ultima rundă de teste pe circuitul din Sakhir, noul sezon urmând să debuteze în weekend-ul 18-20 martie. Marele Premiu al Bahrainului, primul Grand Prix din acest sezon, va avea loc pe 20 martie.
Marele Premiu al Spaniei
Weekend perfect pentru Max Verstappen și Red Bull în MP al Spaniei. Coșmar pentru Ferrari
IERI LA 14:56
Marele Premiu al Spaniei
Charles Leclerc, rezultat istoric în calificările Marelui Premiu al Spaniei
21/05/2022 LA 15:10