Formula 1

"Poate să devină campion mondial!" Pariul neașteptat pentru sezonul următor din Formula 1

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Daniel Ricciardo

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
18/05/2020 la 10:31

CEO-ul celor de la McLaren Racing, Zak Brown, e de părere că Daniel Ricciardo poate să devină campion mondial.

În 2008, cei de la McLaren câștigau ultima dată titlul mondial în Formula 1 prin Lewis Hamilton. Britanicul s-a impus în 5 din ultimele 6 sezoane din Formula 1 și pleacă favorit și în sezonul 2020 care va începe cu Marele Premiu al Austriei.

Însă mulți ochi sunt deja pe sezonul 2021 după permutările anunțate în ultima săptămână. Sebastian Vettel a plecat de la Ferrari, locul său fiind luat de Carlos Sainz Jr. La McLaren, în locul spaniolului, a ajuns Daniel Ricciardo.

Formula 1

Daniel Ricciardo a acceptat un salariu cu 10 milioane de dolari mai mic la McLaren

ACUM 5 ORE

"Poate fi campion mondial"

Cei de la McLaren au mare încredere în Daniel Ricciardo, cel pe care l-au dorit și în 2018. McLaren speră să continue progresul din sezonul trecut când au ocupat confortabil locul 4 în clasamentul constructorilor, în dauna celor de la Renault.

Cred că, în mașina potrivită, Daniel este capabil să câștige imediat un titlu mondial. Este un pilot marketabil din punct de vedere comercial, este un pilot care entuziasmează. Cred că această combinație cu el și Lando va fi grozavă și cred că vor fi favoriții publicului, atât pe pistă, cât și în afara ei

McLaren vrea să redevină o pretendentă la primele 3 poziții din Formula 1, ocupate în ultimul deceniu de Mercedes, Ferrari și Red Bull.

Suntem pe acest drum către revenire și anul trecut a fost un mare pas înainte. Cred că în perioada relativ scurtă avută cu Andrea (Seidl) ca principal al echipei s-a văzut un plus la echipă, a început și James Key, apoi sunt mulți oameni pe care nu îi vedeți pentru că sunt în spatele cortinei, dar care contribuie enorm pentru ca o echipă să aibă succes. Am restructurat întreaga conducere, acest lucru a durat ceva timp, acum toți sunt bine stabiliți pe poziții. Andreas are echipa așa cum și-o dorește
Apoi, desigur, trebuie să ai doi piloți grozavi pe care îi avem în prezent, dar vom putea avea și un câștigător de 7 ori al unor Mari Premii, cineva care știi că reprezintă un etalon, că e grozav pentru echipă. Îi poate oferi și lui Lando șansă să progreseze și să-l vedem pe acesta în acțiune împotriva unui învingător

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Formula 1

Lewis Hamilton la Ferrari? Lovitura anunțată de Sky Sports: "Nu este imposibil!"

21/05/2020 LA 06:20
Formula 1

Primul interviu al lui Carlos Sainz după ce a semnat cu Ferrari: "Am trăit intens ultimele 2 luni"

20/05/2020 LA 06:15
Subiecte asemănătoare
Formula 1McLarenFerrariRenaultMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Formula 1

Daniel Ricciardo a acceptat un salariu cu 10 milioane de dolari mai mic la McLaren

ACUM 5 ORE

Ultimele videoclipuri

Formula 1

Lansare AlphaTauri Honda F1

00:07:00

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe