Victoria britanicului de la Nurburgring a fost una cu totul specială pentru pilotul celor de la Mercedes. Pe lângă faptul că a făcut un pas important spre cel de-al 7-lea titlu de campion mondial, Hamilton l-a egalat pe Michael Schumacher la numărul de curse câștigate în Formula 1.
La final, britanicul s-a arătat entuziamat de performanța obținută și a mulțumit întregii echipe care l-a susținut în acești ani.
Formula 1
Un nou caz "Nico Rosberg" la Mercedes? Anunțul făcut de nemți
20/09/2021 LA 11:06
"Mă simt cu adevărat onorat să fiu asemănat cu un șofer ca Michael. Ce s-a întâmplat astăzi este dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele. Nu pot exprima cât de recunoscător sunt față de toți fanii și față de echipa mea uimitoare pentru că a fost alături de mine în această călătorie. Aceasta este pentru noi # 91", a scris Hamilton pe contul personal de Twitter.
Depășirea acestui record de către Hamilton este doar o chestiune de timp. Din acest sezon au mai rămas 6 etape de disputat. Următoarea cursă va fi Marele Premiu al Portugaliei, care va avea loc în week-end-ul 23-25 octombrie, pe Circuitul Internațional de la Algarve.

MOMENT SUPERB: FIUL LUI SCHUMACHER RECUNOAȘTE RECORDUL LUI HAMILTON

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, a consemnat și el momentul special reușit de Hamilton. El i-a dăruit britanicului după cursă casca tatălui semn ca recunoaștere a recordului egalat.
Clasamentul piloților după 11 etape din sezonul 2020
https://i.eurosport.com/2020/10/12/2912516.jpg
Formula 1
Ricciardo, victorie la Monza! Verstappen și Hamilton s-au acroșat violent și au abandonat
12/09/2021 LA 15:05
Formula 1
Bottas a câștigat cursa de sprint de la Monza, dar Verstappen va pleca din pole-position
11/09/2021 LA 17:54