Sergio Perez se simte bine la Red Bull, drept dovadă că a decis să-și prelungească actualul angajament până în 2024. Anunțul oficial al noului contract a venit azi, la scurt timp după ce mexicanul a câștigat Marele de Premiu de Formula 1 de la Monaco. Acest triumf a fost și primul din acest sezon și l-a apropiat de primii doi oameni din clasamentul general, Max Verstappen și Charles Leclerc.
"Câștigând Marele Premiu de la Monaco este un vis pentru orice pilot, iar apoi să anunț că rămân cu echipa până în 2024 mă face extrem de fericit. Sunt atât de mândru că fac parte din această echipă și mă simt complet ca acasă acum", a declarat Perez.
Formula 1
Prezentarea Marelui Premiu al Austriei 2022
IERI LA 05:42

Red Bull nu-l scapă din mâini pe Sergio Perez. Mexicanul și-a prelungit contractul până în 2024

Relația lui cu Max Verstappen a fost un alt factor care l-a determinat să meargă mai departe, a mai spus mexicanul: "Lucrăm foarte bine împreună și relația mea cu Max, pe pistă și în afara pistei, cu siguranță ne ajută să mergem și mai mult înainte. Am construit o dinamică grozavă ca echipă și în sezonul acesta. Aștept cu nerăbdare să văd unde ne poate duce în viitor."
Al treilea în clasamentul piloților, la doar 15 puncte în spatele coechipierului său, Perez intenționează să-și joace cartea la maxim în acest sezon.
"De când s-a alăturat echipei Red Bull, Checo a făcut o treabă fantastică", a spus Christian Horner în comunicatul de presă. "În repetate rânduri, a demonstrat că nu este doar un pilot de echipă magnific. Dar, treptat, a devenit o adevărată forță. Anul acesta a făcut un nou pas, iar diferența față de Max s-a redus considerabil. Pentru noi, menținerea ritmului, know-how-ul și experiența lui a fost suficiente și suntem încântați că el va continua să concureze pentru echipă până în 2024", a mai spus managerul echipei Red Bull.
Marele Premiu al Marii Britanii
Carlos Sainz, emoționat după prima victorie din carieră în Formula 1: "Este întotdeauna o ușurare"
04/07/2022 LA 06:59
Marele Premiu al Marii Britanii
MP al Marii Britanii | Sainz, prima victorie a carierei! Ferrari a greșit strategia cu Leclerc
03/07/2022 LA 12:17