Lewis Hamilton a câștigat cursa de duminică, iar Max Verstappen a terminat pe locul 3. Fernando Alonso a avut nevoie de 105 curse pentru a termina pe podium o cursă de Formula 1.
Spaniolul a plecat foarte bine în cursă și s-a numărat printre principalii actori până la final. Până la finalul sezonului au mai rămas de desfășurat două etape, în primele două weekend-uri din decembrie, în Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.
Formula 1
Formula 1 va avea 6 curse de sprint în 2023! FIA a anunțat circuitele unde vor avea loc acestea
ACUM O ORĂ

Alonso, podium după 7 ani

Fernando Alonso este un personaj important din Formula 1, reușind să fie campion mondial în 2005, respectiv 2006.
"Este de necrezut. În sfârșit am ajuns aici! Am fost aproape în câteva curse. După primul tur am crezut că sunt pe primul loc (n.n. râde) și a fost un duel încins cu Perez până la final. Suntem mulțumiți de ce am reușit. Am plănuit o singură oprire de la început, știam că nu avem altă variantă. Oprirea a fost perfectă, avem o mașină bună, totul merge fantastic.", a spus Alonso, la finalul Marelui Premiu din Qatar.
Lewis Hamilton a luat un start perfect în cursa de duminică și l-a ținut tot timpul la distanță pe Max Verstappen. Olandezul a avut la rândul lui un start bun, de pe 7 a urcat rapid pe 4, iar la scurt timp a venit în spatele lui Hamilton, fără a-i amenința însă în niciun moment poziția de lider.
Citește și:
Pilotul de la Red Bull a terminat pe locul 2 acest Mare Premiu, iar la final a rămas cu satisfacția faptului că a obținut punctul suplimentar pentru cel mai rapid tur. Așadar, distanța la general dintre cei doi piloți s-a redus la 8 puncte, în favoarea lui Verstappen.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Formula 1
Marele Premiu de Formula 1 al Chinei, anulat
02/12/2022 LA 12:56
Formula 1
Formula 1 în România!Oracle Red Bull Racing-cursă printre nori pe Transalpina! Imagini spectaculoase
01/12/2022 LA 08:47