Australianul Daniel Ricciardo a fost unul dintre piloții implicați în transferurile care au avut loc în "Marele Circ". Ricciardo a ajuns, într-un final, la McLaren, acolo unde va pilot din 2021.
Ricciardo i-a luat locul lui Carlos Sainz Jr, cel care a plecat la Ferrari. Este al 2-lea transfer al lui Ricciardo în ultimii ani, după ce în 2018 a lăsat-o pe Red Bull pentru Renault. Și atunci a fost în negocieri cu McLaren, însă a ales să meargă la echipa lui Cyril Abiteboul.

Pilotul perfect

Formula 1
Au trecut 8 ani de la accidentul lui Michael Schumacher! În ce stare se află fostul campion de F1
29/12/2021 LA 14:50
Într-un interviu pentru revista Formula 1, Daniel Ricciardo a fost rugat să alcătuiască pilotul perfect. Surprinzător, Ricciardo a spus despre Michael Schumacher că nu este cel mai rapid pilot din istoria F1, deși germanul deține recordul pentru cele mai multe recorduri de tururi, 77. L-a ales însă pe Schumacher din alt motiv.
L-aș alege pe Michael Schumacher pentru cât de tenace și rezistent este. Nu cred că a fost cel mai rapid pilot din istorie, dar determinarea lui a făcut diferența. Următorul pe listă este Alain Prost pentru inteligența lui, în combinație cu viteza pură. Apoi dorința lui Senna de a câștiga orice cursă indiferent de cost. În final, aș alege calitatea lui Mario Andretti de a trece cu ușurință de la o clasă la alta, așa cum a făcut-o când a trecut de la Indy Car la Formula 1
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Marele Premiu al Abu Dhabi
Nicholas Latifi a primit amenințări cu moartea după ce "l-a privat" de titlul mondial pe Hamilton
21/12/2021 LA 20:11
Marele Premiu al Abu Dhabi
Verstappen își face un cadou de 2 milioane de euro, după ce a devenit campion mondial în Formula 1
14/12/2021 LA 16:51