Corinna Schumacher a controlat în permanenţă fluxul de informaţii care ajunge la presă şi a permis doar câtorva persoane să îl viziteze pe Michael. Ea a luat o singură luare de poziţie în privinţa soţului său, menţionând că "lucrurile mari încep cu pași mici", ceea ce le-a oferit speranţe fanilor. Totuşi, la 6 ani şi jumătate de la nefericitul accident, puţin lucruri clare se ştiu despre starea lui Schumi. Săptămâna trecută, fostul coechipier şi bun prieten al neamţului, Massa, a dezvăluit că ştie ce se întâmplă cu Schumacher, dar pentru că familia sa nu doreşte, nu poate dezvălui foarte multe lucruri.
"Campion mondial de șapte ori, Schumi este în casa sa din Geneva, unde își continuă lupta, în intimitatea absolută impusă de soția sa, Corinna", îşi încep jurnaliştii de la Mundo Deportivo materialul, pentru ca apoi să dezvăluie că li s-a confirmat că Schumacher a fost transportat în ultimele luni de trei ori la Paris.

Schumacher şi tratamentul cu celule stem

Formula 1
Charles Leclerc, cel mai rapid în primele antrenamente la Monte Carlo
ACUM 11 MINUTE
În capitala Franţei, la spitalul celebrului Georges Pompidou, se presupune că fostul pilot a primit un tratament de ultimă generaţie cu celule stem. De altfel, informaţia a fost prezentată ca ipoteză încă din octombrie 2019, de "Le Parisien". Acum, însă, jurnaliştii spanioli au aflat că Schumi a mai fost dus de cel puţin două ori la spitalul din Hexagon, ipoteze care alimentează şi acreditează ipoteza unui tratament specific care nu poate fi urmat la domiciliu.
Totul s-a făcut în cea mai mare discreţie, astfel că nu se ştie cât de bine funcţionează tratamentul sau care este starea actuală a lui Schumacher. Cert e că familia se îngrijeşte în permanenţă ca neamţul să primească cel mai bun tratament, iar Corinna e informată în permanenţă despre paşii pe care soţul ei îi are de făcut astfel încât recuperarea să devină, la un moment dat, posibilă.
Campionul german a suferit un traumatism celebral sever în timp ce schia în Alpi pe 29 decembrie 2013 și nu a fost văzut în public de atunci. El s-a lovit cu capul de o stâncă și a fost plasat într-o comă indusă timp de șase luni. De atunci, Schumacher se află sub tratament la casa familiei sale din Geneva.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Marele Premiu al Principatului Monaco
Lewis Hamilton ar putea primi interzis să concureze la Monte Carlo! Ultimatumul primit de britanic
ACUM 4 ORE
Formula 1
Șapte echipe din Formula 1 ar putea rata ultimele patru curse ale sezonului!
24/05/2022 LA 11:23