Presa din Anglia scrie că Mercedes și-a pierdut încrederea în finlandezul Valtteri Bottas, iar favorit să îi ia locul chiar până la finalul sezonului, este britanicul George Russel, în vârstă de 22 de ani.
Bottas, care pare lipsit total de încredere în sine, se află la al cincilea sezon cu Mercedes, perioadă în care a câștigat doar nouă curse, față de cele 44 ale lui Lewis Hamilton.
Bottas a încheiat pe trei, cinci, doi și doi în campionatele la care a participat până acum sub egida Mercedes.
Formula 1
Mattia Binotto, conducătorul Ferrari, și-a dat demisia! Anunțul făcut
IERI LA 09:55

Cei de la Mercedes au mari îndoieli în privința lui Bottas

După o cursă dezamăgitoare în Portugalia, încheiată pe locul trei deși a plecat din pole position, un inginer de la Mercedes a declarat, sub protecția anonimatului, pentru Daily Mail: ”Există discuții la echipă despre Valtteri. Lumea spune că nu este la nivelul dorit, iar asta a fost și mai clar când am văzut performanța lui Russell în Bahrain”.
Russell, care este pilot la Williams, însă face parte din programul de tineret de la Mercedes, i-a luat locul lui Hamilton la Grand Prix-ul de la Sakhir în decembrie anul trecut, atunci când campionul mondial a fost infectat cu coronavirus.
Mercedes este încurajată să facă schimbări și de un sezon care pare mai echilibrat ca niciodată, în care duo-ul de la Red Bull format din Max Verstappen și Sergio Perez reprezintă un adevărat pericol pentru echipa campionului mondial, Lewis Hamilton.
Formula 1
Ross Brawn și-a dat demisia din funcția de director sportiv al Formulei 1
IERI LA 07:40
Formula 1
Revoluție majoră în conducerea Ferrari! Italienii anunță că Mattia Binotto își va prezenta demisa
25/11/2022 LA 11:23