Presa din Anglia scrie că Mercedes și-a pierdut încrederea în finlandezul Valtteri Bottas, iar favorit să îi ia locul chiar până la finalul sezonului, este britanicul George Russel, în vârstă de 22 de ani.
Bottas, care pare lipsit total de încredere în sine, se află la al cincilea sezon cu Mercedes, perioadă în care a câștigat doar nouă curse, față de cele 44 ale lui Lewis Hamilton.
Bottas a încheiat pe trei, cinci, doi și doi în campionatele la care a participat până acum sub egida Mercedes.
Formula 1
Hamilton a câștigat Marele Premiu al Spaniei după ce Verstappen a condus cea mai mare parte a cursei
IERI LA 14:42

Cei de la Mercedes au mari îndoieli în privința lui Bottas

După o cursă dezamăgitoare în Portugalia, încheiată pe locul trei deși a plecat din pole position, un inginer de la Mercedes a declarat, sub protecția anonimatului, pentru Daily Mail: ”Există discuții la echipă despre Valtteri. Lumea spune că nu este la nivelul dorit, iar asta a fost și mai clar când am văzut performanța lui Russell în Bahrain”.
Russell, care este pilot la Williams, însă face parte din programul de tineret de la Mercedes, i-a luat locul lui Hamilton la Grand Prix-ul de la Sakhir în decembrie anul trecut, atunci când campionul mondial a fost infectat cu coronavirus.
Mercedes este încurajată să facă schimbări și de un sezon care pare mai echilibrat ca niciodată, în care duo-ul de la Red Bull format din Max Verstappen și Sergio Perez reprezintă un adevărat pericol pentru echipa campionului mondial, Lewis Hamilton.
Formula 1
Lewis Hamilton a scris istorie: britanicul a obținut al 100-lea pole position din carieră
08/05/2021 LA 19:46
Formula 1
Valtteri Bottas a comentat zvonurile conform cărora va părăsi Mercedes în timpul acestui sezon
06/05/2021 LA 17:34