Presa din Anglia scrie că Mercedes și-a pierdut încrederea în finlandezul Valtteri Bottas, iar favorit să îi ia locul chiar până la finalul sezonului, este britanicul George Russel, în vârstă de 22 de ani.
Bottas, care pare lipsit total de încredere în sine, se află la al cincilea sezon cu Mercedes, perioadă în care a câștigat doar nouă curse, față de cele 44 ale lui Lewis Hamilton.
Bottas a încheiat pe trei, cinci, doi și doi în campionatele la care a participat până acum sub egida Mercedes.
Formula 1
Max Verstappen refuză să mai apară în documentarul celor de la Netflix! Care este motivul
ACUM 15 ORE

Cei de la Mercedes au mari îndoieli în privința lui Bottas

După o cursă dezamăgitoare în Portugalia, încheiată pe locul trei deși a plecat din pole position, un inginer de la Mercedes a declarat, sub protecția anonimatului, pentru Daily Mail: ”Există discuții la echipă despre Valtteri. Lumea spune că nu este la nivelul dorit, iar asta a fost și mai clar când am văzut performanța lui Russell în Bahrain”.
Russell, care este pilot la Williams, însă face parte din programul de tineret de la Mercedes, i-a luat locul lui Hamilton la Grand Prix-ul de la Sakhir în decembrie anul trecut, atunci când campionul mondial a fost infectat cu coronavirus.
Mercedes este încurajată să facă schimbări și de un sezon care pare mai echilibrat ca niciodată, în care duo-ul de la Red Bull format din Max Verstappen și Sergio Perez reprezintă un adevărat pericol pentru echipa campionului mondial, Lewis Hamilton.
Formula 1
Nico Rosberg, comparație obiectivă între Hamilton și Schumacher: "El e cel mai talentat din istorie"
19/10/2021 LA 13:08
Formula 1
O nouă destinație exotică pentru Formula 1. A fost anunțat calendarul celor 23 de curse din 2022
16/10/2021 LA 07:39