Anunțul a fost făcut de Formula 1 pe site-ul oficial al organizației. Cursele din Bahrain, Vietnam și Olanda au fost anulate.
”Formula 1 și FIA continuă să lucreze îndreaproape cu promoterii de curse din Bahrain și Vietnam și cu autoritățile locale pentru a monitoriza situația și să ia măsurile necesare pentru a studia viabilitatea pentru date alternative spre sfârșitul anului. Drept urmare, Formula 1 și FIA se așteaptă ca sezonul să fie reluat la sfârșitul lui mai, însă având în vedere evoluția COVID-19, această situație va fi monitorizată constant”, se arată în comunicat.
Formula 1
Lando Norris, primul pole position din carieră, la Soci! Verstappen pleacă din ultima poziție
ACUM 21 ORE

Grand Prix-ul din Australia a fost anulat

Grand Prix-ul Australiei, prima cursă a noului sezon de Formula 1, a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.
Decizia a fost anunțată de oficialii Formula 1, după ce un membru al staff-ului McLaren a fost testat pozitiv cu Covid-19. Imediat după ce a fost descoperit cazul, a fost organizată o ședință de urgență, care a ținut 2 ore și jumătate și la finalul căreia s-a hotărât ca etapa de la Melbourne să fie anulată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
A treia sesiune de antrenamente pentru MP al Rusiei, anulate din cauza ploii
IERI LA 09:50
Formula 1
Hamilton: "Verstappen se luptă cu o presiune imensă"! Răspunsul plin de ironie al olandezului
24/09/2021 LA 10:55