Anunțul a fost făcut de Formula 1 pe site-ul oficial al organizației. Cursele din Bahrain, Vietnam și Olanda au fost anulate.
”Formula 1 și FIA continuă să lucreze îndreaproape cu promoterii de curse din Bahrain și Vietnam și cu autoritățile locale pentru a monitoriza situația și să ia măsurile necesare pentru a studia viabilitatea pentru date alternative spre sfârșitul anului. Drept urmare, Formula 1 și FIA se așteaptă ca sezonul să fie reluat la sfârșitul lui mai, însă având în vedere evoluția COVID-19, această situație va fi monitorizată constant”, se arată în comunicat.
Marele Premiu al Spaniei
Christian Horner, convins că lupta dintre Verstappen și Leclerc se va da până în ultima etapă
ACUM 15 ORE

Grand Prix-ul din Australia a fost anulat

Grand Prix-ul Australiei, prima cursă a noului sezon de Formula 1, a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.
Decizia a fost anunțată de oficialii Formula 1, după ce un membru al staff-ului McLaren a fost testat pozitiv cu Covid-19. Imediat după ce a fost descoperit cazul, a fost organizată o ședință de urgență, care a ținut 2 ore și jumătate și la finalul căreia s-a hotărât ca etapa de la Melbourne să fie anulată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
GP Miami
Wolff recunoaște impasul de la Mercedes după cursa din Miami: "Nu am mai avut această situație"
13/05/2022 LA 08:47
GP Miami
Verstappen, învingător la Miami, într-o cursă în care Ferrari a avut primele două locuri la start
08/05/2022 LA 21:25