Jean Todt este unul dintre puținii oameni care pot intra în conacul lui Michael Schumacher, transformat într-un fort, dar şi într-o clinică medicală care să îi asigure neamţului cea mai bună îngrijire.
Lipsa de informaţii oficiale a dus la multe speculaţii, bunul său prieten, Jean Todt, fiind în trecut în spatele unor zvonuri. Acesta a spus în trecut că se uită împreună cu Schumi la curse, iar acum vine cu noi precizări.

Schumacher se recuperează pas cu pas

Formula 1
Nico Rosberg, comparație obiectivă între Hamilton și Schumacher: "El e cel mai talentat din istorie"
19/10/2021 LA 13:08
Într-un interviu acordat ziarului "Ouest France", Todt a dat câteva indicii despre fostul mare campionat, deși a subliniat discreția pe care doreşte să o mențină pe acest subiect.
"Ştiţi foarte bine că nu pot să vorbesc foarte multe despre Michael, pentru că familia lui îşi doreşte discreţie totală. Pot să vă asigur de un lucru, de la accident, Michael a fost tratat astfel încât să poată reveni la o viață normală", a spus Jean Todt pentru sursa citată.
În decembrie 2013, viața lui Michael Schumacher s-a schimbat complet. Legendarul pilot german a suferit un accident grav în timp ce schia în Munții Alpi. El s-a lovit cu capul de o stâncă, suferind un traumatism cerebral sever. Schumacher a fost plasat într-o comă indusă timp de șase luni.
Corinna, soția campionului mondial din Formula 1, a controlat în permanenţă fluxul de informaţii care ajunge în presă şi a permis doar câtorva persoane să îl viziteze pe Michael. În ultimii 7 ani, ea a vorbit foarte rar despre starea lui de sănătate, spunând că "lucrurile mari încep cu pași mici".
Formula 1
Schumacher, la 52 de ani și șapte ani distanță de accidentul care a schimbat totul: ”E un luptător!”
03/01/2021 LA 11:53
Formula 1
7 ani de la accidentul lui Michael Schumacher: "Sunt printre puținii care merg la el. E un luptător"
30/12/2020 LA 17:32