Marele Premiu al Marii Britanii a început cu un accident care a dus la o neutralizare de aproximativ 40 de minute. Max Verstappen a fost nevoit să abandoneze, după o ciocnire cu Lewis Hamilton. Pilotul celor de la Red Bull a încercat să își mențină poziția de lider, însă a fost lovit din lateral de britanicul celor de la Mercedes.
Monopostul lui Verstappen a ricoșat în zidul de pneuri, pe care l-a distrus grav. Comisarii de cursă au arborat steagul roșu pentru a se reface secțiunea avariată a traseului de la Silverstone. Hamilton a încasat o penalizare de 10 secunde pentru incidentul provocat.
Marele Premiu al Principatului Monaco
Lewis Hamilton ar putea primi interzis să concureze la Monte Carlo! Ultimatumul primit de britanic
ACUM 2 ORE

Calificări în format inedit

La Silverstone pentru prima oară în istoria ”Marelui Circ” s-a pornit după o cursă de sprint, care a avut loc sâmbătă. Max Verstappen a câștigat în fața favoritului publicului Lewis Hamilton, în timp ce pe locul al treilea a venit Valterri Bottas, al doilea pilot al ”săgeților argintii”, despre care se vehiculează că ar putea pleca către altă formație din sezonul viitor.
Mini-cursa s-a disputat pe parcursul a 17 tururi, iar primii trei clasați au primit puncte la general după cum urmează: locul I - 3 puncte, locul II - 2 puncte, locul III - un punct.
Formula 1
Șapte echipe din Formula 1 ar putea rata ultimele patru curse ale sezonului!
24/05/2022 LA 11:23
Marele Premiu al Spaniei
Weekend perfect pentru Max Verstappen și Red Bull în MP al Spaniei. Coșmar pentru Ferrari
22/05/2022 LA 14:56