Plecarea lui Sebastian Vettel de la Ferrari de la începutul acestei săptămâni a declanșat o mică furtună in Formula 1. Constructorul italian a decis să-l înlocuiască pe Vettel cu Carlos Sainz Jr, pilotul celor de la McLaren.
Anticipând mutarea, McLaren a mutat rapid și l-a convins pe Daniel Ricciardo să semneze, autralianul plecând astfel de la Renault, echipă la care abia venise înainte de sezonul 2019.
Plecarea lui Ricciardo de la Renault a lăsat un loc vacant in Formula 1. Deși este văzut ca un posibil candidat pentru acest loc, Sebastian Vettel nu pare interesat.
Marele Premiu al Principatului Monaco
Charles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu al Principatului Monaco
ACUM 9 ORE

"Vettel joacă poker"

La 32 de ani, pentru Vettel apare întrebarea dacă își dorește să se angreneze într-un nou proiect care e foarte posibil să nu aibă succes din prima clipă, și anume Renault.
Răspunsul pare unul clar: nu. Jurnaliștii Bianca Garloff și Ralf Bach de la F1 Insider dezvăluie că Vettel are o singură țintă in Formula 1: Mercedes.
Vettel joacă poker în acest moment. Fie e Mercedes, fie nimic. Vettel vrea să rămână în Formula 1 doar dacă va avea o mașină cu care să poată deveni campion mondial. O echipă de top îl va lua in considerare ca variantă | F1 Insider
Declarația lui Toto Wolff după despărțirea lui Vettel de Ferrari arată că pilotul german, de 4 ori campion mondial, reprezintă o variantă pentru un dream team alături de Lewis Hamilton.
În ceea ce o privește pe Renault, revenirea lui Fernando Alonso pare varianta cu cele mai mari șanse de reușită. Juniorul Renault, Guanyu Zhou, va fi și el luat în calcul, nefiind exclusă nici o posibilă revenire a lui Nico Hulkenberg.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Marele Premiu al Principatului Monaco
Charles Leclerc este "on fire" pe teren propriu. A dominat prima zi de antrenamente la Monaco
IERI LA 17:30
Formula 1
Charles Leclerc, cel mai rapid în primele antrenamente la Monte Carlo
IERI LA 14:32