Formula 1

Tactica lui Vettel după despărțirea de Ferrari: "Joaca poker: fie merge acolo, fie se retrage!"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Sebastian Vettel - Ferrari

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
14/05/2020 la 14:04

Ziua de joi a fost una agitată in Formula 1 după ce 2 echipe au anunțat noi piloți pentru sezonul 2021.

Plecarea lui Sebastian Vettel de la Ferrari de la începutul acestei săptămâni a declanșat o mică furtună in Formula 1. Constructorul italian a decis să-l înlocuiască pe Vettel cu Carlos Sainz Jr, pilotul celor de la McLaren.

Anticipând mutarea, McLaren a mutat rapid și l-a convins pe Daniel Ricciardo să semneze, autralianul plecând astfel de la Renault, echipă la care abia venise înainte de sezonul 2019.

Formula 1

"Ferrari e problema, nu Vettel" Verdict dur al lui Felipe Massa

ACUM 12 ORE

Plecarea lui Ricciardo de la Renault a lăsat un loc vacant in Formula 1. Deși este văzut ca un posibil candidat pentru acest loc, Sebastian Vettel nu pare interesat.

"Vettel joacă poker"

La 32 de ani, pentru Vettel apare întrebarea dacă își dorește să se angreneze într-un nou proiect care e foarte posibil să nu aibă succes din prima clipă, și anume Renault.

Răspunsul pare unul clar: nu. Jurnaliștii Bianca Garloff și Ralf Bach de la F1 Insider dezvăluie că Vettel are o singură țintă in Formula 1: Mercedes.

Vettel joacă poker în acest moment. Fie e Mercedes, fie nimic. Vettel vrea să rămână în Formula 1 doar dacă va avea o mașină cu care să poată deveni campion mondial. O echipă de top îl va lua in considerare ca variantă | F1 Insider

Declarația lui Toto Wolff după despărțirea lui Vettel de Ferrari arată că pilotul german, de 4 ori campion mondial, reprezintă o variantă pentru un dream team alături de Lewis Hamilton.

În ceea ce o privește pe Renault, revenirea lui Fernando Alonso pare varianta cu cele mai mari șanse de reușită. Juniorul Renault, Guanyu Zhou, va fi și el luat în calcul, nefiind exclusă nici o posibilă revenire a lui Nico Hulkenberg.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Formula 1

Daniel Ricciardo a acceptat un salariu cu 10 milioane de dolari mai mic la McLaren

IERI LA 11:25
Formula 1

Schumacher, dus de trei ori la Paris, pentru un tratament revoluţionar. Descoperirea făcută

25/05/2020 LA 18:12
Subiecte asemănătoare
Formula 1
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Formula 1

"Ferrari e problema, nu Vettel" Verdict dur al lui Felipe Massa

ACUM 12 ORE

Ultimele videoclipuri

Formula 1

Lansare AlphaTauri Honda F1

00:07:00

Cele mai populare

Tenis

Interviu Barbara Schett cu Dominic Thiem despre finala Roland Garros 2019

ACUM 11 ORE