Lewis Hamilton se gândește să renunțe la Formula 1! Toto Wolff, șeful lui Mercedes, a vorbit despre acest lucru astăzi, potrivit Sky Sports. Acesta spune că viitorul lui Hamilton nu este sigur după evenimentele din ultima etapă a sezonului, iar pilotul și echipa au rămas cu un gust amar, după modul în care Max Verstappen a cucerit primul său titlu în Formula 1.
"Va dura ceva timp pentru noi să digerăm ce s-a întâmplat duminică. Nu cred că vom trece vreodată peste, nu e posibil. Și în mod special nu el, ca pilot. Sper foarte mult ca noi doi și restul echipei să trecem împreună peste aceste evenimente, dar nu va depăși niciodată durerea și suferința de duminică.
Sper ca Lewis să continue să piloteze, pentru că este cel mai bun pilot al tuturor timpurilor. Inima sa de pilot îi va spune că trebuie să continue, pentru că este la cel mai înalt punct al carierei. Dar trebuie să trecem peste durerea cauzată duminică. Este o persoană cu valori foarte clare", a declarat Toto Wolff, potrivit Sky Sports.
Marele Premiu al Marii Britanii
Hamilton dă semne de viață la Silverstone! A fost al 2-lea în prima zi de antrenamente, după Sainz
ACUM 7 ORE

Wolff și Hamilton nu vor participa la ceremonia din această seară

În această seară va avea loc gala de decernare a premiilor FIA, la Paris. Cu toate acestea, Lewis Hamilton și Toto Wolff nu se vor afla în capitala Franței. În locul lui Toto Wolff se va afla directorul tehnic al Mercedes, James Allison, cel care va primi în numele echipei trofeul pentru titlul la echipe câștigat de Mercedes, titlul cu numărul 8 din istoria echipei.
"Nu voi fi acolo pentru că îi sunt loial lui Lewis și este și integritatea mea pusă în joc", a mai spus Toto Wolff.
Cu puțin înainte de debutul sezonului 2021, în luna februarie mai exact, Lewis Hamilton și-a prelungit contractul cu Mercedes pentru încă două sezoane. După declarațiile lui Toto Wolff, rămâne de văzut dacă pilotul englez va reveni în Formula 1 în 2022.
Marele Premiu al Marii Britanii
Lewis Hamilton, insultat din nou rasial de Nelson Piquet. Scandalul din Formula 1 escaladează
ACUM 9 ORE
Marele Premiu al Marii Britanii
Verstappen, dispus să revină în seria produsă de Netflix! Care sunt condițiile campionului din 2021
ACUM 12 ORE