Mercedes a venit pe circuitul din Belgia după ce au avut cel puțin un pilot clasat pe podium în ultimele șase curse, însă rezultatul nu s-a repetat și la Spa. Hamilton a fost nevoit să abandoneze după o coliziune cu Fernando Alonso, iar George Russell a încheiat cursa pe locul al patrulea, în spatele piloților Red Bull și a lui Carlos Sainz.
Rezultatul echipei din Germania a fost cel mai slab din acest sezon de la cursa din Imola, din punct de vedere al punctelor obținute la finalul weekend-ului. Wolff a analizat prestația echipei sale și este conștient de dificultățile pe care Hamilton și Russell le au în a pilota monopostul.
Formula 1
Reacția lui Hamilton, după cursa de la Monza! Britanicul și-a amintit de titlul pierdut la Abu Dhabi
12/09/2022 LA 12:01
"Nu cred că putem fi satisfăcuți cu asta. Când te uiți la Verstappen că este în propria lui ligă, este ceva ce trebuie să aflăm neapărat, cum să îmbunătățim mașina, distanța este prea mare.
Cred că aceasta este realitatea. Trebuie să acceptăm că mașina se pilotează foarte greu, nu are ritmul pe un singur tur, deci trebuie să ieșim din situația asta", a declarat Wolff, citat de site-ul oficial Formula 1.
Citește și:

Umează Grand Prix-ul Țărilor de Jos

Următoarea cursă din calendarul sportului cu motor este cea de pe circuitul din Zandvoort, unde va avea loc Marele Premiu al Țărilor de Jos. Grand Prix-ul din țara natală a lui Max Verstappen a revenit în Formula 1 anul trecut, după o pauză de 36 de ani.
În 2021, Max a fost cel care s-a impus la Zandvoort, urmat de Lewis Hamilton și de Valtteri Bottas. Wolff speră la un rezultat mai bun weekend-ul acesta, însă recunoaște că ar trebui să fie mult mai echilibrat.
"Nu a fost deloc grozavă [prestația] din partea noastră în acest weekend, deci sper că un circuit [precum Zandvoort] ni se potrivește mai bine, sper să fim mai competitivi, dar nu trebuie să ne aflăm între depresie și manie.
Astăzi am avea toate motivele să fim supărați, iar în Ungaria ne gândeam 'Da, absolut, o să câștigăm o cursă', deci nu vom renunța niciodată."
Grand Prix-ul Țărilor de Jos va avea loc în weekend-ul 2-4 septembrie.
Marele Premiu al Italiei
După Hamilton, Verstappen va fi penalizat și el la Monza! De pe ce loc ar putea pleca olandezul
09/09/2022 LA 13:59
Marele Premiu al Olandei
Verstappen, pole-position în MP al Olandei. Leclerc și Sainz pleacă din spatele batavului
03/09/2022 LA 15:29