Bun prieten cu fostul mare pilot de Formula 1, Jean Todt, președintele Federației Internaționale de Automobilism, a vorbit din nou în spațiul public despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher și a dezvăluit că acesta "luptă" și că este "îngrijit foarte bine într-un loc confortabil".
"Voi fi extrem de rezervat când voi răspunde la această întrebare", a spus Jean Todt când a fost întrebat de RTL France despre starea lui Michael Schumacher. "Îl văd foarte des pe Michael, o dată sau chiar de două ori pe lună. Răspunsul meu este același tot timpul: luptă! Nu putem decât să ne dorim pentru el și familia lui ca lucrurile să devină mai bune", a spus acesta. "Pot să vă spun că este îngrijit foarte bine și se află într-un loc confortabil. Dacă-l urmărește pe fiul său Mick în Formula 1? Desigur", a conchis fostul președinte FIA.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Formula 1
Nico Rosberg, comparație obiectivă între Hamilton și Schumacher: "El e cel mai talentat din istorie"
19/10/2021 LA 13:08
În decembrie 2013, viața lui Michael Schumacher s-a schimbat complet. Legendarul pilot german a suferit un accident grav în timp ce schia în Munții Alpi. El s-a lovit cu capul de o stâncă, suferind un traumatism cerebral sever. Schumacher a fost plasat într-o comă indusă timp de șase luni.
Corinna, soția campionului mondial din Formula 1, a controlat în permanenţă fluxul de informaţii care ajunge în presă şi a permis doar câtorva persoane să îl viziteze pe Michael. În ultimii 7 ani, ea a vorbit foarte rar despre starea lui de sănătate, spunând că "lucrurile mari încep cu pași mici".
Formula 1
Schumacher, la 52 de ani și șapte ani distanță de accidentul care a schimbat totul: ”E un luptător!”
03/01/2021 LA 11:53
Formula 1
7 ani de la accidentul lui Michael Schumacher: "Sunt printre puținii care merg la el. E un luptător"
30/12/2020 LA 17:32