Bun prieten cu fostul mare pilot de Formula 1, Jean Todt, președintele Federației Internaționale de Automobilism, a vorbit din nou în spațiul public despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher și a dezvăluit că acesta "luptă" și că este "îngrijit foarte bine într-un loc confortabil".
"Voi fi extrem de rezervat când voi răspunde la această întrebare", a spus Jean Todt când a fost întrebat de RTL France despre starea lui Michael Schumacher. "Îl văd foarte des pe Michael, o dată sau chiar de două ori pe lună. Răspunsul meu este același tot timpul: luptă! Nu putem decât să ne dorim pentru el și familia lui ca lucrurile să devină mai bune", a spus acesta. "Pot să vă spun că este îngrijit foarte bine și se află într-un loc confortabil. Dacă-l urmărește pe fiul său Mick în Formula 1? Desigur", a conchis fostul președinte FIA.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Formula 1
Hamilton l-a felicitat pe Verstappen după recordul de victorii într-un sezon! Reacția britanicului
11/11/2022 LA 12:25
În decembrie 2013, viața lui Michael Schumacher s-a schimbat complet. Legendarul pilot german a suferit un accident grav în timp ce schia în Munții Alpi. El s-a lovit cu capul de o stâncă, suferind un traumatism cerebral sever. Schumacher a fost plasat într-o comă indusă timp de șase luni.
Corinna, soția campionului mondial din Formula 1, a controlat în permanenţă fluxul de informaţii care ajunge în presă şi a permis doar câtorva persoane să îl viziteze pe Michael. În ultimii 7 ani, ea a vorbit foarte rar despre starea lui de sănătate, spunând că "lucrurile mari încep cu pași mici".
Formula 1
Christian Horner acuzat că folosește psihologia inversă pentru a o scăpa pe Red Bull de sancțiuni
23/10/2022 LA 16:22
Formula 1
Verstappen țintește recordurile lui Schumacher și Hamilton! Cifre impresionante la doar 25 de ani
12/10/2022 LA 10:44