Liderul clasamentului piloților s-a distanțat față de monegasc după cursa trecută, în care Leclerc a abandonat și a pierdut orice șansă de a câștiga puncte. Ferrari își poate reveni în Ungaria, iar structura circuitului avantajează monopostul italienilor.
Hungaroring este o pistă care conține multe viraje de viteză redusă, iar italienii au dovedit că sunt mai buni decât Red Bull în această privință. Verstappen este conștient de acest aspect, iar de aceea nu subestimează forța grupării din Maranello.
Formula 1
Când se va retrage Alonso din Formula 1? Un fost campion mondial a oferit o predicție interesantă
IERI LA 13:57
"Da, personal, cred că o să fie mai greu pentru noi, în special pe performanța pe un singur tur. Adică, nu mă aștept să fie teribilă, dar cred că Ferrari o să fie foarte bună aici, evident, au fost tot timpul anului, dar cred că pe acest circuit pot fi, să zicem, extraordinar de puternică.
Dar vom vedea. De asemenea, vremea, nu știu ce se va întâmpla, câtă ploaie va fi, dar toate aceste lucruri pot intra în calcul și pot face foarte multe lucruri în privința rezultatului", a declarat olandezul, citat de site-ul oficial Formula 1.
Citește și:

Verstappen, mesaj de adio pentru Vettel

Ziua de ieri din Formula 1 a fost acaparată de anunțul retragerii lui Sebastian Vettel din "Marele Circ", după 15 ani de pilotat. Piloții și echipele din sportul cu motor au luat cu asalt rețelele sociale și au postat mesaje pentru neamț, iar Max s-a numărat la rândul său printre ei.
"Felicitări, Seb, pentru o carieră incredibilă. Sunt foarte fericit că am împărțit circuitul cu tine, haide să facem ultimele tale curse geniale din nou", a postat olandezul pe contul său de Twitter. Verstappen este considerat de specialiști continuatorul lui Vettel la Red Bull, iar performanțele sale se îndreaptă în acea direcție.
Pilotul de 24 de ani a cucerit deja un titlu mondial alături de austrieci și este favorit pentru al doilea campionat consecutiv la momentul actual. Verstappen își poate mări avansul față de Charles Leclerc în MP al Ungariei, care are loc în acest weekend.
Cursa de pe Hungaroring va avea loc la ora 16:00, ora României.
Formula 1
Fostul director sportiv de la Ferrari știe care sunt problemele echipei italiene. Declarația făcută
IERI LA 11:40
Formula 1
Lewis Hamilton încă se gândește la episodul Abu Dhabi: "Cele mai mari temeri s-au adeverit"
IERI LA 09:54