Sunt extrem de bucuros să vă anunț că voi pilota pentru Williams în următorul sezon de Formula 1. Mi s-a îndeplinit un vis. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut până în acest moment incredibil, a fost mesajul lui Latifi pe contul oficial de Twitter.
În acest moment, pilotul de 24 de ani se află la echipa de rezerve a celor de la Williams și ocupă locul al doilea în Formula 2, cu o singură etapă rămasă până la finalul sezonului.
Marele Premiu al Abu Dhabi
Nicholas Latifi a primit amenințări cu moartea după ce "l-a privat" de titlul mondial pe Hamilton
21/12/2021 LA 20:11
Abia aștept să debutez în Formula 1, la Grand Prix-ul din Australia, alături de o echipă extraordinară, a mai spus canadianul după anunțul oficial făcut de oficialii Williams.

Latifi, parcurs excelent în Formula 2

Latifi va face pereche cu George Russel, iar prima cursă va fi pe circuitul de la Melbourne, în luna martie a anului viitor. Williams se află pe ultimul loc în clasamentul constructorilor din acest an, cu un singur punct obținut.
Sunt mai mult decât încântată să anunț că Nicholas va concura pentru Williams din 2020, alături de George. Toți membrii echipei au fost impresionați de parcursul excelent al lui Nicholas pe circuitul din Formula 2. A muncit mult pentru echipă și merită acest rol, a spus Claire Williams, aflată la conducerea constructorului britanic.
https://i.eurosport.com/2019/11/28/2725896.jpg
Ultima cursă a sezonului de Formula 1 din acest an este programată duminică (ora 17:10), la Grand Prix-ul din Emiratele Arabe Unite.
Marele Premiu al Abu Dhabi
Verstappen își face un cadou de 2 milioane de euro, după ce a devenit campion mondial în Formula 1
14/12/2021 LA 16:51
Formula 1
FIA deschide o anchetă pentru a se face lumină în cazul evenimentelor controversate de la Abu Dhabi
16/12/2021 LA 07:59