Departamentul de poliție din Miramar (Florida) a emis un mandat de arestare pentru doi jucători din NFL. DeAndre Baker, de la New York Giants și Quinton Dunbar, de la Seattle Seahawks sunt acuzați pentru tâlhărie cu o armă de foc și pentru lovituri aduse unor participanți la o petrecere, sub amenințarea pistoalelor.
Totul s-a întâmplat miercuri seară, când ambii jucători se aflau la o petrecere în Miramar. Potrivit unor martori, Baker și Dunbar jucau cărți și jocuri video, când a avut loc o ceartă între cei doi. Moment în care Baker a scos o armă de foc semiautomată, însă totul făcea parte din scenariu, ceea ce indică premeditarea faptei. Imediat, ambii jucători "uitat" de conflictul fictiv dintre ei și au început să fure de la oaspeții petrecerii. Există mai multe variante despre cum s-ar fi produs jaful, însă cele mai multe mărturii susțin că Dunbar a furat ceasuri și alte obiecte de valoare la ordinele lui Baker, care ar fi fost "capul" operațiunii.
NFL
După Anglia, o nouă țară din Europa este aproape de a găzdui meciuri din NFL!
12/10/2021 LA 13:28

Jaful a fost premeditat

Potrivit poliției, cei doi au plecat cu o mulțime de lucruri scumpe de la petrecere, dar și cu 7.000 de dolari în numerar. Totul indică premeditarea faptelor, deoarece vehiculele cu ajutorul cărora au fugit de la locație au fost plasate strategic, astfel încât să nu întâmpine dificultăți.
Unele surse subliniază că cei doi jucători ar fi pierdut aproximativ 70.000 de dolari cu câteva zile înainte, cel mai probabil la jocuri de norc.
Bakerul în vârstă de 23 de ani a fost selectat în draftul NFL din 2019 de Giants, în timp ce Dunbar, în vârstă de 27 de ani, s-a transferat de la Washington la Seattle Seahawks. Gestul lor e cu atât mai de neînțeles cu cât fiecare câștigă anual aproximativ 10 milioane de dolari. Acum, cel mai probabil cei doi vor ajunge după gratii și își vor lua "adio" de la cariera în NFL.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819045.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal American
Tampa Bay Buccaneers este câștigătoarea Super Bowl 2021! Tom Brady a ajuns la al șaptelea titlu
08/02/2021 LA 03:34
Fotbal American
Super Bowl 2021, ediția 55 | Ion Alexandru, în dialog cu Adrian Lungu și Laurențiu Mandu
06/02/2021 LA 21:24