La un deceniu și jumătate de la uraganul Katrina, New Orleans trece din nou prin clipe grele, de data asta generate de COVID-19. Din fericire, există oameni generoși, capabili să ematizeze cu cei în suferință.
Este cazul lui Drew Brees, unul dintre cei mai mari jucători din NFL. Ajuns la 41 de ani, acesta încă evoluează la cel mai înalt nivel, în 2019 fiind selectat pentru a 13-a oară în ProBowl. Dincolo de evoluțiile din teren, jucătorul are și un suflet nobil și a decis să doneze 5 milioane de dolari pentru a-i ajuta pe cei cu probleme.
"Sunt atâția oameni cu nevoi în acest moment. Am trecut prin o mulțime de clipe grele împreună, fie că a fost vorba de uragane sau de inundații. Acesta e un nou moment greu, dar vom ajunge cu bine pe malul celălalt. Înainte de a ne fi bine, trebuie să îndurăm aceste probleme, dar am convingerea că vom fi cu toții mai buni la capătul acestei perioade", a spus Brees în cadrul unei videoconferințe, la USA Today.
NFL
După Anglia, o nouă țară din Europa este aproape de a găzdui meciuri din NFL!
12/10/2021 LA 13:28
https://i.eurosport.com/2012/10/08/897774.jpg
Prezentatoarea a fost atât de impresionată de gestul filantrop al jucătorului născut în Texas, încât nu și-a putut ascunde emoțiile.
"Multe lucruri sunt contagioase și sperăm ca și generozitatea să devină, după ce oamenii te-au ascultat. Ești un exemplu pentru toți, te iubim", a concluzionat moderatoarea, înainte de a izbucni în lacrimi. "Îmi pare rău", a putut ea să mai spună, înainte ca una dintre colege să încerce să o liniștească: "Nu ai pentru ce să îți ceri scuze, știm prin ce ai trecut".
https://i.eurosport.com/2020/03/30/2800759.png
Ulterior, Drew Brees a anunțat și pe o rețea de socializare donația, care se va traduce în 10.000 de mese pe zi "pentru oricât timp e nevoie".
"Brittany și cum mine donăm 5 milioane de dolari. Prioritatea este să îi ajutăm pe cei din comunitate să treacă peste această perioadă foarte grea. Trebuie să fim uniți și să rămânem alături de cei în suferință. Doar împreună există speranță, vom trece peste tot dacă suntem unul lângă altul", a scris quarterback-ul lui New Orleans Saints.
Donația făcută de Drew Brees e de departe cea mai mare a unei persoane fizice. Iată un top al celor mai mari donații pentru lupta cu COVID-19.
  • Walmart -$25 milioane
  • Facebook -$25 milioane
  • JB Hunt -$14 milioane
  • Tyson Foods -$13 milioane
  • Drew Brees $5 milioane
Câștigător al Super Bowl în 2010, după ce Saints a trecut de Indianapolis Colts, Brees a fost declarat în urmă cu un deceniu personalitatea sportivă a anului de către Sports Illustrated. El s-a implicat încă de când a sosit în New Orleans, în 2006, în proiecte de caritate, ajutând foarte mulți oameni să își construiască noi case după uraganul Katrina.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal American
Tampa Bay Buccaneers este câștigătoarea Super Bowl 2021! Tom Brady a ajuns la al șaptelea titlu
08/02/2021 LA 03:34
Fotbal American
Super Bowl 2021, ediția 55 | Ion Alexandru, în dialog cu Adrian Lungu și Laurențiu Mandu
06/02/2021 LA 21:24