Statele Unite au ajuns să aibă de două ori mai multe cazuri de COVID-19 față de Italia, a doua cea mai afectată țară din lume de flagel. Conform autorităților, până vineri dimineață în SUA se confirmaseră 245.373 cazuri de pacienți testați pozitiv, 6095 dintre aceștia pierzându-și viața. Specialiștii estimează că numărul celor afectați de pandemie va depăși cu siguranță un milion, astfel că situația devine una extrem de complicată.
După ce Drew Brees, legendarul quarterback al lui New Orleans Saints, a făcut o donație de 5 milioane de dolari pentru ajutarea celor nevoiași, după criza provocată de coronavirus, a venit rândul ca New England Patriots să își ofere ajutorul.
Cea mai titrată formație din istoria recentă a NFL și-a pus la dispoziție avionul privat în slujba statului Massachusetts. Scopul? Aducerea în regim de urgență a 1,75 milioane măşti necesare spitalelor care tratează bolnavii de coronavirus.
NFL
După Anglia, o nouă țară din Europa este aproape de a găzdui meciuri din NFL!
12/10/2021 LA 13:28
În condiții normale, fără ajutorul unui avion privat, transportul din China ar fi durat aproape două săptămâni, astfel că sprijinul oferit de Patriots este unul neprețuit.
"Este o onoare pentru familia noastră să facem parte din această misiune umanitară. Ştim că aducerea măştilor şi distribuirea lor spitalelor într-un timp cât mai scurt va ajuta curajoasele noastre cadre medicale care luptă cu coronavirusul", a declarat proprietarul echipei, Robert Kraft.
Pe lângă ajutorul oferit cu punerea la dispoziție a aeronavei clubului, Robert Kraft a promis, potrivit New York Post, că va acoperi în integralitate costurile cumpărării măștilor. El deja achiziționase anterior alte 300.000 de măști pentru New York, cea mai afectată zonă din Statele Unite.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal American
Tampa Bay Buccaneers este câștigătoarea Super Bowl 2021! Tom Brady a ajuns la al șaptelea titlu
08/02/2021 LA 03:34
Fotbal American
Super Bowl 2021, ediția 55 | Ion Alexandru, în dialog cu Adrian Lungu și Laurențiu Mandu
06/02/2021 LA 21:24