Washington Redskins ("Pieile Roșii") a decis că își va numele, fiind prima echipa din istorie care face asta pentru că este jignitor la adresa persoanelor de culoare. Echipa înființată în 1933 a avut multe probleme din partea comunităților care luptă împotriva rasismului în ultimii ani. Clubul a rezistat mereu presiunii cu argumentul tradiției. Mișcarea #BlackLivesMatter a reușit săi convingă și pe oficialii clubului din capitala americană.
Această schimbare este necesară, iar noi vrem să ținem cont de dorințele comunității locale. Sunt un club de tradiției și asta lucru va fi reliefat în alegerea noului nume - Dan Snyder, proprietar al echipei din Washington
Fotbal American
Tampa Bay Buccaneers este câștigătoarea Super Bowl 2021! Tom Brady a ajuns la al șaptelea titlu
08/02/2021 LA 03:34

Sponsorii lui Washington Redskins au fost importanți

Săptămâna trecută mai mulți acționari ai clubului s-au întâlnit cu cei trei sponsori principali al echipei din Washington și le-au transmis că este momentul schimbării.
Redskins este un cuvânt ofensator, care caracterizează oamenii după culoare pielii lor. Este o insultă rasistă la adresa fanilor și un mesaj de ură - mesajul acționarilor
FedEx a investit 205 milioane de euro în construcția noului stadion de fotbal american din capitala americană. Nike a închis temporar pagina în care videa produse cu însemnele lui Washington Redskins, în timp ce Pepsi, sponsorul principal, a spus că se gândește foarte serios să renunțe la colaborare.
Fotbal American
Super Bowl 2021, ediția 55 | Ion Alexandru, în dialog cu Adrian Lungu și Laurențiu Mandu
06/02/2021 LA 21:24
Fotbal American
Super Bowl 2021: Chiefs și Buccaneers luptă pentru titlu în NFL. Record pentru legendarul Tom Brady
25/01/2021 LA 09:13