Washington Redskins ("Pieile Roșii") a decis că își va numele, fiind prima echipa din istorie care face asta pentru că este jignitor la adresa persoanelor de culoare. Echipa înființată în 1933 a avut multe probleme din partea comunităților care luptă împotriva rasismului în ultimii ani. Clubul a rezistat mereu presiunii cu argumentul tradiției. Mișcarea #BlackLivesMatter a reușit săi convingă și pe oficialii clubului din capitala americană.
Această schimbare este necesară, iar noi vrem să ținem cont de dorințele comunității locale. Sunt un club de tradiției și asta lucru va fi reliefat în alegerea noului nume - Dan Snyder, proprietar al echipei din Washington
NFL
Tom Brady s-a răzgândit! Starul Tampa Bay Buccaneers revine în NFL pentru încă un sezon
14/03/2022 LA 07:56

Sponsorii lui Washington Redskins au fost importanți

Săptămâna trecută mai mulți acționari ai clubului s-au întâlnit cu cei trei sponsori principali al echipei din Washington și le-au transmis că este momentul schimbării.
Redskins este un cuvânt ofensator, care caracterizează oamenii după culoare pielii lor. Este o insultă rasistă la adresa fanilor și un mesaj de ură - mesajul acționarilor
FedEx a investit 205 milioane de euro în construcția noului stadion de fotbal american din capitala americană. Nike a închis temporar pagina în care videa produse cu însemnele lui Washington Redskins, în timp ce Pepsi, sponsorul principal, a spus că se gândește foarte serios să renunțe la colaborare.
Super Bowl
Audiență record pentru Super Bowl 2022! A fost cea mai urmărită ediție din ultimii 5 ani
16/02/2022 LA 10:16
NFL
Los Angeles Rams, campioană în NFL, după o finală dramatică cu Bengals! Swow fabulos la pauză
14/02/2022 LA 05:50