Unul dintre cele mai de succes parteneriate din istoria sportului a ajuns la final. Tom Brady și-a încheiat contractul cu New England Patriots și a anunțat că va pleca.
Declarația lui Tom Brady de pe Twitter începe cu "Forever a Patroit", adică "Pentru totdeauna voi rămâne un fan Patroits".
NFL
După Anglia, o nouă țară din Europa este aproape de a găzdui meciuri din NFL!
12/10/2021 LA 13:28
Brady va împlini 43 de ani în această vară și a declarat că își dorește să mai joace cel puțin două sezoane în NFL. El poate semna cu orice echipă începând de miercuri și, în ciuda vârstei, nu duce lipsă de admiratori. Fostul sar al lui NE Patriots nu a spus cu cine va semna, iar echipele interesate de semnătura lui sunt Tampa Bay Buccaners, Las Vegas Raiders sau Los Angeles Chargers. Ultima ar fi și cea mai probabilă destinație, mai ales că Brady este din California.
https://i.eurosport.com/2018/10/04/2433272.jpg

Visul american

Tom Brady nu a fost între jucătorii curtați la finalul colegiului și după ce mai multe echipe l-a refuzat a ajuns la Patriots din postura de număr 199 în draftul NFL. La începuturile carierei, Tom a fost a patra variantă de quarterback pentru Patriots și probabil ar fi rămas mai mult acolo dacă nu ar fi intervenit accidentarea din 2001 a titularului Drew Bledsoe. Brady a intrat pe gteren și de atunci nu a mai fost scos din echipă de către legendarul Bill Belichick. Parteneriatul dintre cei doi a fost perfect. Tom a impresionant prin seriozitate și meticulozitate, iar Bill prin inspirație și curaj.

Tom Brady

Credit imagine: Getty Images

Tom Brady a fost desemnat cel mai bun jucător din NFL de trei ori, a jucat de 14 ori în ProBowl și are un loc asigurat în Hall of Fame după retragere.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal American
Tampa Bay Buccaneers este câștigătoarea Super Bowl 2021! Tom Brady a ajuns la al șaptelea titlu
08/02/2021 LA 03:34
Fotbal American
Super Bowl 2021, ediția 55 | Ion Alexandru, în dialog cu Adrian Lungu și Laurențiu Mandu
06/02/2021 LA 21:24