În primul său sezon după ce a părăsit New England Patriots, unde a jucat timp de 20 de ani plini de glorie, quarterback-ul Tom Brady a ajutat-o pe Tampa Bay să devină prima echipă din istorie care reușește să joace Super Bow-ul pe teren propriu.
Și în ciuda faptului că Tampa Bay a jucat cu Kansas City și tânărul lor quarterback dinamic Patrick Mahomes, Brady a ignorat statutul de favoriți al adversarilor și a reușit trei pase pentru touchdowns pentru a opri astfel pe cei de la Chiefs să devină prima echipă care cucerește Super Bowl-ul doi ani la rând, după ce Patriots și Brady au reușit acest lucru în 2004.
Fotbal American
Hamilton, coproprietar în NFL! Cea mai scumpă tranzacție din istoria sportului, în SUA
03/08/2022 LA 07:42
Deja considerat cel mai mare jucător din istoria NFL, la 43 de ani și 188 de zile Brady a devenit astfel cel mai bătrân jucător care a participat la Super Bowl, aceasta fiind a 10-a sa apariție. De asemenea, Brady și Peyton Manning sunt singurii quarterbacks care au câștigat cel mai prestigios trofeu cu două echipe diferite.
Brady a părăsit New England Patriots după sezonul precendet pentru a căuta o nouă provocare și a fost convins de cei de la Tampa Bay să semneze, echipa câștigând înainte de sosirea lui Brady SuperBow-ul o singură dată în istorie, în 2002.
Tampa Bay Buccaneers este deținută de familia Glazer, cea care deține și Manchester United, cel mai titrat club de fotbal din istoria campionatului Angliei.
NFL
Tom Brady s-a răzgândit! Starul Tampa Bay Buccaneers revine în NFL pentru încă un sezon
14/03/2022 LA 07:56
Super Bowl
Audiență record pentru Super Bowl 2022! A fost cea mai urmărită ediție din ultimii 5 ani
16/02/2022 LA 10:16