Tricolorii au fost la egalitate cu campioana europeană en titre după timpul regulamentar (50 de minute), reuşind să se impună la loviturile de la 7 metri, prin golurile marcate de Marius Balogh şi Răzvan Plopeanu.
România a avut un jucător eliminat pentru două cartonaşe galbene în finalul timpului regulamentar (min. 49), Andrei Victor Moldovan.
În penultimul act al competiţiei, România va înfrunta Bulgaria, care a trecut cu 3-1 de Franţa în alt sfert de finală. Cealaltă semifinală va opune echipele Azerbaidjanului şi Kazahstanului.
Fotbal în Sală
România, în finala Campionatului European de minifotbal! Tricolorii au trecut dramatic de Bulgaria
10/06/2022 LA 20:15

România a jucat finala în 2018

Precedentul Campionat European a avut loc în august 2018, la Kiev, în Ucraina, acolo unde România a jucat finala contra Cehiei, finală pierdută cu scorul de 1-4.
Din cauza pandemiei de Covid-19, echipa noastră naţională nu a mai participat la un turneu final din octombrie 2019, de la Campionatul Mondial, de la Perth (Australia). Acolo, România a ocupat locul 3, fiind cea mai bine clasată naţională europeană, primele două locuri revenind Mexicului şi Braziliei.
În total, 24 de echipe participă la această a zecea ediţie a Campionatului European de minifotbal, împărţite în 6 grupe a câte 4 echipe. Primele două clasate din fiecare grupă, precum şi cele mai bune patru echipe de pe locul al treilea, au obţinut calificarea în faza optimilor de finală.
Sursa: Agerpres
Fotbal în Sală
România, în sferturi la Campionatul European de minifotbal. Tricolorii au distrus Portugalia
09/06/2022 LA 04:51
Fotbal în Sală
România s-a calificat la Campionatul European Under-19, după 4-0 cu Slovacia
18/03/2022 LA 19:25