Cei 10.000 de suporteri care se vor afla diseară în tribunele "Puskas Arena" vor fi nevoiți să respecte restricțiile impuse de autorități. Potrivit De Telegraaf, aceștia vor menține distanța socială în incinta stadionului, păstrând cel puțin un scaun între ei.
Arena din Budapesta dispune de o capacitate de 65.000 de locuri, fiind construită cu ocazia Campionatului European, amânat pentru vara viitoare.

Finala Cupei Ungariei a generat un interes uriaș

Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 4 ORE
Sursa citată susține că interesul suporterilor din Ungaria pentru finala Cupei a fost uriaș, motiv pentru care organizatorii au fost nevoiți să suplimenteze numărul de bilete.
Fotbalul din Ungaria s-a reluat la finalul lunii trecute, cu derby-ul dintre Ferencvaros și Debrecen, din prima ligă. Ungaria este una dintre țările europene cel mai puțin afectate de Covid-19, înregistrând 3.921 de cazuri pozitive și 532 de decese.

Reguli dure la reluarea Ligii 1

Liga 1 revine în weekend-ul 13-14 iunie, iar regulile care vor trebui respectate sunt extrem de dure.
Pe lângă decizia legată de neanunţarea numelor eventualilor jucători infectaţi cu COVID-19, au fost anunțate și regulile privind comportamentul jucătorilor pe terenul de fotbal. Este vorba despre un protocol implementat de FRF și LPF în care se regăsesc recomandările elaborate pentru reînceperea meciurilor.
Conform protocolului, primii care vor sosi la stadion sunt arbitrii, care vor fi nevoiți să se prezinte cu 100 de minute înainte de fluierul de start al partidei. Autocarele echipelor vor veni la ore diferite, urmând ca oaspeții să vină cu 90 de minute înainte de startul meciului, iar gazdele cu 75 de minute.
În plus, toți fotbaliștii vor veni de acasă cu echipamentul pe care îl vor îmbrăca la meci, pentru a evita aglomerarea la vestiare. Ieșirea echipelor la încălzire se va face gradual, pe rând, iar jucătorii vor sta pe teren la minimum doi metri distanță unul de altul în timpul încălzirii.
"Nu sunt recomandate ședințele tehnico-tactice în vestiar decât dacă acestea sunt strict necesare. De preferat ca ședințele tehnico-tactice să se desfășoare înaintea sosirii la stadion, în spații deschise (aer liber) sau în săli/incinte unde se poate păstra distanța de 2 metri între participanți.", se arată într-un punct din protocolul FRF, făcut public de Gazeta Sporturilor.

Maximum 150 de persoane la stadioane în Liga 1

Printre altele a fost stabilit şi că la stadion nu vor putea fi prezente mai mult de 150 de persoane, dar şi acestea distribuite după anumite criterii. Stadioanele vor fi împărţite în trei zone, iar sosirea la arenă trebuie făcută în diferite intervale orare.
"În fiecare dintre cele trei zone nu este voie să fie prezente simultan mai mult de 100 de parsoane. Nu e posibilă o compensare reciprocă a persoanelor aflate în zone diferite, de exemplu 130 de persoane în Zona 1 şi 20 de persoane în Zona 2.", este scris în protocol.

Zona 1 la meciurile din Liga 1, Zona interioară stadion

  • Terenul de joc
  • Marginea terenului de joc, între linia de margine/poartă şi tribune, inclusiv suprafaţa tehnică
  • Tunelul de acces
  • Zona vestiarelor jucătorilor / arbitrilor, camera delegaţilor de joc, cabinet testare anti-doping

Zona 2 la meciurile din Liga 1, Tribuna

  • Transmisia TV a jocului
  • Zonele specifice media
  • Camerele/punctul de comandă şi control

Zona 3 la meciurile din Liga 1, Spaţiu exterior stadion

  • Locul de parcare pentru carele de transmisie TV ale deţinătorului de drepturi
  • Zona imediat exterioară a stadionului
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 4 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 4 ORE