Haaland, în vârstă de 19 ani, a plecat de la Red Bull Salzburg, duminică, alegând formația germană Borussia Dortmund. Raiola spune că norvegianul avea o ofertă bună de la Manchester United, însă a ales un alt campionat, considerându-l mai potrivit pentru el la momentul actual. Raiola a dezvăluit, de asemenea, că 12 echipe au fost pe urmele tânărului Haaland.
"Clubul care a discutat direct cu el cel mai mult a fost Manchester United. Toate cluburile au avut șansa de a vorbi cu el, mai ales United, pentru că îl știe pe Ole (n. red. - Gunnar Solskjaer, antrenor norvegian). Cu siguranță, el a simțit că nu e momentul potrivit să facă acest pas în carieră. Nu a avut nimic împotriva lui Manchester United sau a lui Ole. A ales-o pe Borussia Dortmund în detrimentul altor cluburi și sunt fericit că merge acolo unde își dorea. El a refuzat alte 12 cluburi mari. Dacă ar fi vrut să meargă la Manchester United, atunci aș fi fost obligat să îl duc acolo, dar nu a fost așa. Când ai 19 ani, poate că nu preferi să mergi în Premier League, dar oferta de la Manchester United a fost una bună", a explicat Raiola, pentru The Telegraph.

Erling Haaland, destinație surprinzătoare

Premier League
Manchester City, ofertă oficială pentru Erling Haaland: "Împrumut pe timpul Cupei Mondiale!"
14/11/2022 LA 18:42
Erling Haaland (19 ani) a impresionat lumea fotbalului, în special graţie reuşitelor sale din Champions League. Tânărul atacant a înscris opt goluri în cele şase meciuri din grupele UCL, contra lui Genk, Liverpool şi Napoli. De asemenea, Haaland a ajuns la 28 de goluri în 22 de partide din acest sezon, având în cont cinci meciuri cu hat-trick reuşit.
În septembrie 2019, Haaland a debutat la echipa de seniori a naţionalei Norvegiei, evoluând în meciurile cu Malta (2-0) şi Suedia (1-1), din preliminariile EURO 2020. La Campionatul Mondial U20 din acest an, fotbalistul de la RB Salzburg a înscris nouă goluri în meciul cu Honduras, din faza grupelor, scor 12-0. Născut în Leeds, Haaland a început fotbalul la Bryne FK, iar ulterior s-a transferat la Molde FK. În ianuarie 2019, el a ajuns în Austria, la RB Salzburg, pentru cinci milioane de euro. Din ianuarie 2020, va evolua la Borussia Dortmund.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Guardiola avertizează în privința stării lui Haaland. "Nu este încă perfect, dar se simte mai bine"
08/11/2022 LA 15:06
Bundesliga
Barcelona, super-înlocuitor pentru Lewandowski! Atacantul de 17 ani are un sezon de vis
06/11/2022 LA 10:40