Mai exact, în urma ședinței de organizare organizate în dimineața zilei de vineri, Suedia a anunțat că va fi susținută de un grup de 1.204 fani.
De partea cealaltă, 50.000 de suporteri români vor susține echipa națională pe cel mai mare stadion al țării.
Porțile pentru accesul în "Arena Fanilor" se deschid la ora 18:30, accesul în incinta stadionului se va face o oră mai tîrziu, începând cu ora 19:30, mai scrie FRF.
Fotbal
Edi Iordănescu ar fi ajuns la un acord cu FRF! De ce depinde numirea sa în funcția de selecționer
ACUM 10 MINUTE
De asemenea, Federația Română de Fotbal mai informează că partida România-Suedia se va disputa cu acoperișul deschis, în ciuda faptului că antrenamentele oficiale ale celor două formații s-au desfășurat cu arena acoperită.
În ultimele două meciuri din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21:45, la Bucureşti, pe Arena Naţională, şi Spania, luni, de la ora 21:45, la Madrid, pe Wanda Metropolitano.
Înaintea ultimelor două partide din grupă, Spania şi-a asigurat prezenţa la turneul final, însă bătălia pentru locul secund se va da între Suedia şi România. Pentru a fi siguri de calificare, tricolorii trebuie să învingă echipa nordică şi să obţină cel puţin o remiză cu Spania.
Coppa Italia
Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni!
ACUM 38 MINUTE
Premier League
Newcastle, interesată de transferul unui jucător "problemă"! Cine e fotbalistul dorit de Eddie Howe
ACUM O ORĂ