Mai exact, în urma ședinței de organizare organizate în dimineața zilei de vineri, Suedia a anunțat că va fi susținută de un grup de 1.204 fani.
De partea cealaltă, 50.000 de suporteri români vor susține echipa națională pe cel mai mare stadion al țării.
Porțile pentru accesul în "Arena Fanilor" se deschid la ora 18:30, accesul în incinta stadionului se va face o oră mai tîrziu, începând cu ora 19:30, mai scrie FRF.
Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
ACUM 9 MINUTE
De asemenea, Federația Română de Fotbal mai informează că partida România-Suedia se va disputa cu acoperișul deschis, în ciuda faptului că antrenamentele oficiale ale celor două formații s-au desfășurat cu arena acoperită.
În ultimele două meciuri din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21:45, la Bucureşti, pe Arena Naţională, şi Spania, luni, de la ora 21:45, la Madrid, pe Wanda Metropolitano.
Înaintea ultimelor două partide din grupă, Spania şi-a asigurat prezenţa la turneul final, însă bătălia pentru locul secund se va da între Suedia şi România. Pentru a fi siguri de calificare, tricolorii trebuie să învingă echipa nordică şi să obţină cel puţin o remiză cu Spania.
Fotbal
Faza celui de-al doilea gol al lui Brentford în meciul cu Wolves
ACUM 2 ORE
Fotbal
Jimenez (Wolves) a încercat o centrare spectaculoasă în meciul cu Brentford! Cum s-a terminat faza
ACUM 2 ORE