”O să îl vedeţi şi pe Mircea Lucescu atunci când se vor întoarce, pe 13 ianuarie, mă refer la echipa Rapidului. Va fi oficial într-o funcţie, altfel nu avem cum. Ce va face? Îl aşteptăm şi vă va spune el. Dar cu siguranţă este cu inima lângă Rapid, aici a realizat marea performanţă împreună cu George Copos şi eu zic că trebuie să întoarcă ceva înapoi.
Poate să vină ca orice. Antrenor…nu, antrenor e Pancu. Dacă m-am împăcat eu cu Pancu? Au fost câteva divergenţe, dar au trecut. Din partea lui, că din partea mea…. E mai pătimaş, dar poate că aşa sunt sportivii de performanţă şi multă presiune.” , a spus pentru Telekom Sport, Dan Tudorache. Surse din interiorul clubului susțin că suma solicitată de către Mircea Lucescu se apropie de 200.000 de euro. Garantat de primarul Tudorache, Lucescu ar urma să ocupe o funcție de consilier.
https://i.eurosport.com/2017/11/10/2207249.jpg
Cupa Mondială FIFA
Elvețienii rămân precauți în ceea ce îl privește pe Ronaldo: "Poate înscrie în orice secundă"
ACUM 5 MINUTE
Mircea Lucescu (74 de ani) a fost la Rapid, pe postul de antrenor, în perioada 1997-1998 și 1999-2000. A reușit să cucerească un titlu de campion și o Cupă a României cu echipa alb-vișinie.
Cupa Mondială FIFA
S-a născut la Madrid, dar va juca împotriva Spaniei la Cupa Mondială: "Nu mă simțeam acasă"
ACUM 43 MINUTE
La Liga
Endrick, tot mai aproape de Real Madrid! Florentino Perez a acceptat "clauza anti-Haaland"
ACUM O ORĂ