Arsenal și Leicester au încheiat anul 2015 cu același număr de puncte, 39, ”tunarii” având un mic avantaj din punctul de vedere al golaverajului, 33/ 18 față de 37/ 25. Podiumul din Anglia e completat de Man. City, trupa pregătită de Manuel Pellegrini adunând 36 de puncte. Apoi, Tottenham începe noul an de pe poziția a patra, în timp ce Man. United este pe 6 iar Liverpool pe 7. Incredibilă rămâne poziționarea campionilor de la Chelsea: locul 14, cu doar 20 de puncte adunate în 19 etape. La baza clasamentului, Newcastle, Sunderland și Aston Villa se află pe locurile retrogradabile.
După succesele cu Leicester și Sunderland, Liverpool deschide această rundă printr-o deplasare dificilă, pe terenul lui West Ham. O specialistă a meciurilor jucate pe terenuri străine, cu victorie chiar pe Anfield, formația pregătită de Slaven Bilic nu se descurcă la fel de bine în confruntările de ”acasă”: 3 meciuri câștigate în 9 etape. ”Cormoranii” lui Klopp stau ceva mai bine, adunând 15 puncte din cele 10 deplasări de până acum.
Vedem apoi la treabă formațiile din Manchester. Mai întâi, United încearcă să revină în top 4 printr-o victorie la îndemână contra celor de la Swansea. Oaspeții ocupă doar poziția a 17-a, fiind la doar două puncte de retrogradare. Apoi, de la 19.30, încheiem ziua cu Watford vs Man. City. Trebuie menționat faptul că deși ocupă locul 3, ”cetățenii” nu au nicio victorie în ultimele 5 deplasări, timp în care au pierdut două meciuri, remizând în alte 3 partide.
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM O ORĂ
Live din Premier League pe Eurosport 1, etapa 20:
- West Ham vs Liverpool, sâmbătă de la 14.45
- Man. United vs Swansea, sâmbătă de la 17.00
- Watford vs Man. City, sâmbătă de la 19.30
Programele Eurosport 1 / Eurosport 2 pot fi urmărite online pe Eurosport Player.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 2 ORE
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 3 ORE