Scotsman.com anunţă astăzi că stadionul din Braga a fost luat cu asalt de scouteri, nu mai puţin de 25 de cluburi importante din Europa dorind să vadă la lucru fotbaliştii celor două echipe. În tribune au luat loc emisari de la Chelsea, Crystal Palace, Everton, Manchester United, Brighton sau Southampton, dar şi francezii au trimis un contingent puternic de scouteri, Bordeaux, Nice sau Montpellier având reprezentanţi.
Sursa citată notează că de o atenţie deosebită s-au bucurat Glen Kamara, James Tavernier, Connor Goldson sau Morelos, de la Rangers, respectiv Francisco Trincao, jucător care e aproape de Barcelona.
Însă, cel mai urmărit jucător a fost Ianis Hagi, artizanul revenirii din tur. La 2-0 pentru Braga, românul şi-a intrat în rolul de lider şi a tras după el echipa pentru o victorie impresionantă, la capătul unei partide în care a bifat o dublă. Aseară, Hagi Jr a ratat un penalty, dar şi-a luat rapid revanşa, trimiţând o pasă decisivă fantastică pentru golul care a pus capăt speranţelor portughezilor.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 5 ORE
Dintre toţi scouterii care l-au urmărit pe român, cei trimişi de Brighton au părut cei mai interesaţi de evoluţia lui, "pescăruşii" visând la un transfer, în vară.
"Cu siguranţă că au fost câţiva scouteri care au urmărit îndeaproape evoluţia lui Ianis Hagi. Brighton e printre cluburile care îl vor, "pescăruşii" având sub contract alţi doi români (pe Florin Andone şi Tudor Băluţă, împrumutaţi în acest moment la Galatasaray, respectiv Ado Den Haag). Acesta din urmă a fost transferat chiar de la Viitorul, fostul club al lui Ianis care e patronat de tatăl acestuia, Gheorghe Hagi", notează scotsman.com.

Ianis Hagi, blocat la Rangers

Cu toate că Ianis Hagi a devenit un jucător extrem de urmărit, şansele ca el să fie transferat la o echipă mai puternică, în vară, sunt mici.
Asta pentru că oficialii lui Rangers au o clauză preferenţială în contractul de împrumut al internaţionalului nostru, de la Genk. Astfel, scoţienii îl pot transfera definitiv, contra sumei de 5 milioane de euro, fără ca belgienii - echipa de care aparţine - să poată să refuze oferta. În condiţiile în care Ianis impresionează meci de meci, atât în campionat, cât şi în Europa League, Rangers cu siguranţă va activa clauza de transfer definitiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 6 ORE