Echipele din Liga 1 nu au scăpat de pericolul cauzat de coronavirus. La începutul acestei săptămâni, trei jucători de la FCSB au fost depistați pozitiv. Potrivit jurnaliștilor Sport.ro, este vorba despre portarii Răzvan Udrea și Toma Niga și despre fundașul David Petruț.
Chiar dacă aceștia nu fac parte în mod obișnuit din lotul lui Edi Iordănescu, cei trei fotbaliști au fost chemați să se pregătească alături de jucătorii de la prima echipă în pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.
Iordănescu nu îi are în această perioadă la antrenamente nici pe fotbaliștii convocați la echipele naționale, nici pe cei accidentați, printre care se numără Florinel Coman, Octavian Popescu și Florin Tănase.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Edi Iordănescu, prima reacție după ce ar fi fost sunat de Burleanu pentru preluarea naționalei
23/11/2021 LA 16:10

"Sunt mulți jucători cu probleme medicale"

De altfel, înaintea partidei cu Chindia Târgoviște din a 11-a etapă a Ligii 1, tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit despre cum se simt cei trei jucători importanți ai echipei.
"Suntem destul de restrânși ca număr, sunt mulți jucători cu probleme medicale. Îl avem pe Florinel Coman cu o perioadă mai lungă de accidentare. Nu e nici măcar parțial în procesul de pregătire.
E o chestiune de timp la el, dar sperăm ca în ceea ce îi privește pe Florin Tănase și pe Tavi Popescu să reintre cu echipa în procesul de pregătire începând cu această pauză competițională, după care să-i avem ca soluții poate chiar la primul meci de la reluarea campionatului", a spus Iordănescu.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
FRF s-a reorientat, după refuzul lui Hagi! Pe cine a sunat Burleanu pentru postul de selecționer
23/11/2021 LA 14:48
Fotbal
Edi Iordănescu, dorit în Franța! Ce ofertă are după despărțirea de FCSB
18/11/2021 LA 16:04