Aceștia intenționau să se întoarcă la Buenos Aires, în țara natală, după ce pandemia de coronavirus a întrerupt fotbalul, însă restricțiile liniilor aeriene le-au stricat planurile.
Cei 3 jucători blocați în Germania evoluează în campionatul Arabiei Saudite, iar în urmă cu 5 zile s-au hotărât să revină în Argentina. Potrivit Echo-online, zborul respectiv necesita 2 escale: una la Frankfurt (Germania) și una la Sao Paolo (Brazilia). Autoritățile din Brazilia au anulat toate zbourile dintre țara lor și Argentina pe toată perioada stării de urgență, motiv pentru care pasagerii zbourului cu destinația Buenos Aires au fost opriți în aeroportul din Frankfurt.

"Este o rușine! Am bătut la toate ușile"

Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 2 ORE
Leonardo Gil, unul dintre cei 3 fotbaliști blocați în Frankfurt, a criticat aspru decizia autorităților din Argentina pentru lipsa de interes pe care o arată față de compatrioții lor aflați în dificultate:
Am bătut la toate ușile posibile! Este o rușine! Există avioane goale care zboară către Buenos Aires și adună extracomunitarii. Nu înțelegem de ce Guvernul nu ne lasă să ne întoarcem acasă." | Leonardo Gil, citat de Echo-online.
https://i.eurosport.com/2020/04/23/2809997.jpg

"Nimeni nu doarme pe podea"

Potrivit sursei citate, jucătorii și familiile acestora beneficiază de condiții bune în aeroportul din Germania. Cu toții primesc mâncare și cazare în hotelul aeroportului. "Nimeni nu doarme pe podea în timpul nopții", a fost mesajul transmis de linia aeriană Fraport.
Cristian Guanca se află în aeroport alături de soția, mama și cei doi copii. Singurul mod în care aceștia se pot întoarce în Argentina este fie cu un avion privat, fie printr-o înțelegere cu autoritățile sud-americane.
Leonardo Gil evoluează la Ittihad, iar cota sa de piață este de 3 milioan de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Sergio Viitor joacă pentru Damac și este cotat la 950.000 euro, în timp ce Cristian Guanca se află sub contract cu Shabab, fiind cotat la 2,2 milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 2 ORE
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM 2 ORE