După mai bine de două luni de când viaţa aşa cum o ştiam s-a schimbat total din cauza coronavirus, lipsa sportului devine din ce în ce mai acută.
Astfel, francezii din Strasbourg nu au mai ţinut cont de directivele Guvernului, care interzice adunările mai mari de 10 persoane şi au luat cu asalt un mic stadion dintr-un district pentru a asista la un meci între două cartiere rivale. Poliţia a intervenit şi a încercat să îi disperseze pe spectatori, dar fără succes. Au fost prea puţini oameni ai legii disponibili astfel încât să se ocupe de iresponsabili.
Profesorul Gilbert Deray, medic la spitalul Pitié-Salpêtrière din Paris, a rămas uimit de cele întâmplate şi a dat un verdict dur.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 8 ORE
"Acest tip de întâlnire poate constitui o mini-bombă virală", e concluzia specialistului.

Ce măsuri se vor lua în Strasbourg, după meciul între cartiere

Mai marii oraşului s-au declarat şocaţi de iresponsabilitatea oamenilor şi nu vor să lase aceste eveniment să treacă fără sancţiuni aspre, pentru a nu se repeta.
"Mă sperie o astfel de lipsă de responsabilitate, imaginați-vă ce s-ar putea întâmpla", a comentat Serge Oehler, viceprimarul Strasbourgului, conform francebleu.fr, dorind totodată să sublinieze că s-a deschis deja o anchetă. "Avem videoclipuri, vom verifica şi vom încerca să identificăm cât mai mulţi oameni prezenţi. Bineînţeles că vor exista sancțiuni" , avertizează Serge Oehler
Viceprimarul a explicat şi faptul că oficialii cluburilor de amatori au fost chemați în ultimele zile de municipalitate, după ce la acest nivel "au fost organizate mai multe sesiuni de antrenament, în ciuda interdicție" . În mai multe zone din Strasbourg, antrenamentele au fost eliminate complet, ca măsură de precauție.
Rene Marbach, președintele districtului Alsacia, a văzut şi el imaginile şi s-a declarat "şocat" de cele întâmplate. După atâtea decese şi după o perioadă în care toţi au fost afectaţi, s-ar fi aşteptat ca oamenii să fie mult mai responsabili şi conştienţi de pericolele la care se expun.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 10 ORE