Jahkeele Marshall-Rutty a devenit cel mai tânăr jucător din istoria echipei FC Toronto și a doborât recordul de precocitate în naționala Canadei deținut de Alphonso Davies.
La doar 16 ani, atacantul născut în Ontario este pe lista de cumpărături a unor echipe uriașe. Chelsea, Manchester United și Manchester City nu pot să-l aducă în Premier League până la vârsta de 18 ani. De această literă de regulament din Anglia pot profita Juventus și Bayern, iar în avantaj sunt bavarezii. Jahkeele Marshall-Rutty poate merge pe drumul deja bătătorit de Alphonso Davies, canadianul de 20 de ani care a fost o piesă esențială pentru Bayern în campania câștigătoare din Champions League, în sezonul precedent.

Pep Guardiola nu renunță

La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
ACUM O ORĂ
Guardiola l-a remarcat pe Marshall-Rutty la un turneu de copii când acesta avea doar 12 ani. Atunci, canadianul a jucat la Dallas Cup împotriva lui Manchester City și managerul catalan a pus ochii pe el. Guardiola ar putea apela la "sora" din MLS, New York City pentru a face un transfer chiar în vara viitoare.
https://i.eurosport.com/2021/02/26/3002428.jpg
"Sunt comparat cu Davies și este flatant, dar nu mă interesează recordurile de precocitate. El este la Bayern și face o treabă minunată acolo. Eu vreau să mă concentrez la fotbal" a spus Jahkeele Marshall-Rutty pentru siteul Goal.
Canada face deja pregătiri pentru Campionatul Mondial pe care-l va găzdui alături de SUA și Mexic în 2026. Jonathan David (21 de ani, Lille), Alphonso Davies (20 de ani, Bayern) și Jonathan Osorio (28 ani, FC Toronto) sunt deja nume grele în lotul naționalei Canadei, iar Marshall-Rutty speră să confirme așteptările mari pe care le au fanii canadieni.
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33