Jahkeele Marshall-Rutty a devenit cel mai tânăr jucător din istoria echipei FC Toronto și a doborât recordul de precocitate în naționala Canadei deținut de Alphonso Davies.
La doar 16 ani, atacantul născut în Ontario este pe lista de cumpărături a unor echipe uriașe. Chelsea, Manchester United și Manchester City nu pot să-l aducă în Premier League până la vârsta de 18 ani. De această literă de regulament din Anglia pot profita Juventus și Bayern, iar în avantaj sunt bavarezii. Jahkeele Marshall-Rutty poate merge pe drumul deja bătătorit de Alphonso Davies, canadianul de 20 de ani care a fost o piesă esențială pentru Bayern în campania câștigătoare din Champions League, în sezonul precedent.

Pep Guardiola nu renunță

Premier League
Yaya Toure i-a cerut scuze lui Guardiola pentru acuzele de rasism, dar ibericul a rămas fără reacție
ACUM 9 ORE
Guardiola l-a remarcat pe Marshall-Rutty la un turneu de copii când acesta avea doar 12 ani. Atunci, canadianul a jucat la Dallas Cup împotriva lui Manchester City și managerul catalan a pus ochii pe el. Guardiola ar putea apela la "sora" din MLS, New York City pentru a face un transfer chiar în vara viitoare.
https://i.eurosport.com/2021/02/26/3002428.jpg
"Sunt comparat cu Davies și este flatant, dar nu mă interesează recordurile de precocitate. El este la Bayern și face o treabă minunată acolo. Eu vreau să mă concentrez la fotbal" a spus Jahkeele Marshall-Rutty pentru siteul Goal.
Canada face deja pregătiri pentru Campionatul Mondial pe care-l va găzdui alături de SUA și Mexic în 2026. Jonathan David (21 de ani, Lille), Alphonso Davies (20 de ani, Bayern) și Jonathan Osorio (28 ani, FC Toronto) sunt deja nume grele în lotul naționalei Canadei, iar Marshall-Rutty speră să confirme așteptările mari pe care le au fanii canadieni.
Premier League
Roman Abramovich, "obsedat" de Pep Guardiola! De câte ori l-a refuzat antrenorul lui Manchester City
ACUM 16 ORE
Champions League
Guardiola, lăsat fără cuvinte de noul mare star al fotbalului mondial: "Poate că e mincinos"
15/04/2021 LA 11:25