Brenner este noua senzație propusă de fotbalul din Brazilia, acesta explodând în 2020, iar marile cluburi europene au făcut deja demersurile pentru transferul său. Atacantul de 20 de ani a marcat 15 goluri pentru celebra formație din "Țara cafelei" și este doar o chestiune de timp până când va ajunge la o formație de top de pe "Bătrânul Continent".
Brenner are o medie foarte bună, marcând un gol la fiecare 94 de minute jucate în acest sezon, el contribuind decisiv la parcursul foarte bun din ultima vreme a celor de la Sao Paolo, care ocupă poziția a 4-a în campionat, la 3 puncte de liderul Internacional, dar are cu 3 meciuri mai puțin disputate.

Juventus, PSG și Arsenal, printre cluburile care îl vor pe Brenner

Liga Campionilor UEFA
Cum a explicat Kylian Mbappe momentul care a făcut înconjurul planetei la partida PSG – RB Leipzig
ACUM 5 ORE
Conform italienilor de la Calcio Mercato, Brenner are rădăcini italiene, ceea ce ar facilita obținerea unui pașaport italian, astfel că marile cluburi din "cizmă" au prima șansă de a obține semnătura acestuia. Până acum, Juventus, AC Milan și Lazio și-au manifestat interesul pentru tânărul atacant brazilian, pe care ar vrea să îl aducă în perioada de transferuri din ianuarie.
Totuși, cluburile italiene au concurență serioasă în privința acestui transfer. PSG îl urmărește atent, iar forța financiară a francezilor ar putea face diferența. Ultimul mare club înscris în lupta pentru Brenner este Arsenal, londonezii având mare nevoie de un atacant de valoare în condițiile în care formația lui Arteta a suferit în ofensivă în acest debut de sezon.
Brenner mai are contract cu Sao Paolo până în 2022 și are o clauză de reziliere în valoare de 45 de milioane de €. Chiar și așa, brazilienii sunt dispuși să îl vândă și pentru o sumă ceva mai mică, date fiind incertitudinile care planează asupra fotbalului din cauza pandemiei de Covid-19, care a afectat grav bugetele marilor cluburi.
Brenner a fost crescut de Sao Paolo, dar în sezonul trecut a fost împrumutat la Fortaleza, acolo unde nu a reușit să marcheze niciun gol. În decembrie 2019 a revenit la Sao Paolo, iar anul 2020 a fost unul de excepție pentru tânărul atacant. Acesta a marcat 15 goluri în acest an în toate competițiie și cota sa a crescut extraordinar de mult.
Serie A
Lazio a scăpat ieftin după ce a fost acuzată că a folosit jucători pozitivi la Covid, în 2020
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Tătărușanu, titular în Champions League pentru Milan! Ce a spus Pioli înaintea meciului cu FC Porto
ACUM 16 ORE